L’Àrea d’Esports oferirà zumba i tai-chi-chuan a partir de l’octubre

L’Àrea d’Esports oferirà zumba i tai-chi-chuan a partir de l’octubre

Activitats esportives 2015-2016Augmenta l’oferta d’activitats esportives que es realitzen als poliesportius municipals

La nova temporada esportiva arriba amb novetats. L’Àrea d’Esports està treballant per poder incloure zumba i tai-chi-chuan a la programació d’activitats dirigides que diàriament s’ofereixen als poliesportius municipals. Es preveu que a partir de l’octubre puguin impartir-se aquestes dues disciplines esportives que se sumarien a les actuals propostes de pilates, glutis, abdominals i cames, cicloo indoor, gimnàstica de manteniment i tonificació muscular.

Les classes dirigides començaran el proper 21 de setembre i totes aquelles persones que vulguin participar-hi ja poden inscriure’s. Els preus es mantenen com l’any passat de tal manera que per 60 euros al trimestre, els usuaris poden escollir l’horari, la classe i el poliesportiu que més s’adapti a les seves necessitats.

L’oferta infantil s’amplia amb gimnàstica rítmica i street dance

L’oferta esportiva per a infants també inclou novetats aquesta temporada. Amb el recent creat Club Rítmica de Miami Platja, els nens i nenes també poden apuntar-se a gimnàstica rítmica i street dance. Una activitat que s’ofereix els dilluns, dimecres, dijous i divendres al poliesportiu de Miami Platja. S’amplia d’aquesta forma el ventall d’esports que ofereixen els clubs, associacions i entitats que utilitzen les instal·lacions esportives municipals.

Per altra banda, des de l’Àrea d’Esports es continuen organitzant les activitats per a infants. D’una banda les classes de psicomotricitat i habilitats en bicicleta per nens i nenes de P3, P4, P5 i Primer. I de l’altra el tennis, el bàsquet i la natació, en aquest cas, a la piscina coberta de l’Hospitalet de l’Infant. El preu del trimestre són 60 euros, excepte la natació que són 66 euros. 

Adjunt trobareu l’horari de classes dirigides. 

Imatge portada

cartell_activitats_esportives_2015-2016.jpg

Comparteix aquest article