L’Aula de Música Baptista Nogués de Mont-roig i Miami Platja celebra Santa Cecília

L’Aula de Música Baptista Nogués de Mont-roig i Miami Platja celebra Santa Cecília

Aula de Música Oferiran un concert al teatre del Centre Polivalent aquest dissabte a les 12h

L’Aula de Música Baptista Nogués de Mont-roig i Miami Platja oferirà aquest dissabte, a les 12 del migdia, al teatre del Centre Polivalent de Miami Platja, el tradicional concert de Santa Cecília. La principal novetat d’aquest any serà la participació dels grups de vent i percussió del centre, creats aquest curs 2015/2016.

El concert comptarà també amb l’actuació de les corals infantils de Mont-roig i Miami, dirigides per Patricia Martínez i Elisabet Pérez Nicolau i els grups de guitarra, dirigits per Santi Cruset.

A més dels conjunts instrumentals i vocals d’alumnes, la proposta musical també comptarà amb la participació dels professors del centre.

Per aquesta ocasió han preparat un programa de duets amb repertori de Granados i Albéniz, que interpretaran al piano Alicia Gutiérrez i al saxo Patricia Martínez. La professora de cant, Isabel Cañas, també formarà un duet amb el piano de Gutiérrez (música cubana, òpera) i amb la guitarra de Santi Cruset (cançó moderna). El piano de l’Oscar Fernández-Pacheco també sonarà amb alguna sorpresa jazzística.

En definitiva, una bona oportunitat per conèixer els progressos dels alumnes i gaudir de l’acurat repertori musical que oferiran els professors. 

Imatge portada

945939_141071392743126_851298177_n.jpg

Comparteix aquest article