La Policia Local de Mont-roig del Camp, al 100% després de superar el brot de COVID-19

La Policia Local de Mont-roig del Camp, al 100% després de superar el brot de COVID-19

  • L’Ajuntament torna a recordar la importància de respectar les mesures de prevenció per evitar nous brots al municipi         

Comissaria de la Policia Local de Mont-roig del Camp

La Policia Local de Mont-roig del Camp ja s’està recuperant del brot de Covid 19 que va afectar a 5 agents i que va obligar a posar en quarantena a la meitat de la plantilla. Aquest divendres s’ha reincorporat a la feina un dels agents que més va patir els efectes del coronavirus, que va estar ingressat a la UCI, i es recupera la normalitat al cos policial, que ja podrà tornar a cobrir el 100% dels torns.

De fet, ja estan treballant gairebé tots els agents, a l’espera que dilluns vinent es facin els últims tests PCR per comprovar que els policies asimptomàtics que encara queden en quarantena poden tornar també a la comissaria.

Recordem que el Servei de Vigilància Epidemiològica i Resposta a Emergències, depenent de la Generalitat, va portar el control del brot després d’activar el protocol de rastreig dels contactes estrets de les persones infectades.

La importància de la prevenció

L’Ajuntament torna a insistir en la necessitat de col·laboració de tota la població a l’hora de respectar les mesures de prevenció, l’única manera d’evitar que es produeixin contagis i puguin sorgir nous brots al municipi. Les mascaretes s’han de combinar amb la distància física i la higiene de mans i es recomana evitar les concentracions socials.

Comparteix aquest article