L’Ajuntament de Mont-roig del Camp amplia les mesures extraordinàries per prevenir el coronavirus

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp amplia les mesures extraordinàries per prevenir el coronavirus

  • Es tanquen els parcs infantils municipals, l’Ermita de la Mare de Déu de la Roca i les oficines de turisme i de promoció econòmica
  • Es revoquen temporalment les llicències d’ocupació de les terrasses de bars i restaurants i a partir de dilluns 16 de març se suspèn també el transport públic municipal

En una reunió de coordinació mantinguda aquest matí amb els responsables de tots els departaments de l’Ajuntament, les entitats públiques municipals, els regidors i regidores de l’equip de govern i l’Alcalde, s’ha acordat ampliar les mesures extraordinàries per frenar la propagació del Covid-19 en tots aquells àmbits que són competència municipal. Es tracta de noves mesures, que se sumen a les que ja s’han pres les darreres 48 hores i que segueixen recomanacions dels governs català i estatal.

Entre les noves mesures acordades destaca el tancament de tots els parcs infantils públics, amb l’objectiu de contribuir a dissuadir a les famílies del municipi a portar els seus fills i filles en aquests espais.

També amb l’objectiu de contribuir a dissuadir la ciutadania a sortir de casa, es revoquen temporalment les llicències d’ocupació de les terrasses de bars i restaurants. Amb aquest mateix objectiu s’ha acordat suspendre el servei de transport urbà de viatgers a partir del pròxim dilluns 16 de març.

D’altra banda, pel que fa a instal·lacions, es tanca l’Ermita de la Mare de Déu de la Roca de Mont-roig i totes les dependències municipals que havien quedat en actiu exceptuant les OMAC, que funcionaran amb servei mínim i cita prèvia obligada i les atencions a la ciutadania del departament de Serveis Socials, de Nostraigua i Policia Local. Per tant, romandran tancats els següents equipaments municipals: les Oficines de turisme, l’Espai, les biblioteques, els casals de joves i de gent gran, els poliesportius, la Casa de Cultura, l’Església Vella, el Centre Polivalent i les llars d’infants.

Paral·lelament, tot el personal de l’Ajuntament, Nostraigua i Nostreserveis, d’acord amb la seva vocació de servei públic, continua treballant i dissenyant plans de treball que es puguin portar a terme en modalitat de teletreball o en equipaments tancats, per garantir als veïns i veïnes que els serveis bàsics es continuen prestant i que l’Ajuntament, l’administració pública més pròxima a la ciutadania, continua estan al seu servei.

Totes aquestes mesures se sumen a les que ja s’han pres les darreres hores i que es poden consultar a la pàgina especial dedicada al Coronavirus que ha habilitat l’Ajuntament.

Altra informació d’interès:

En el cas de les biblioteques, es tanquen també les bústies de devolució de libres i s’informa a la ciutadania que els libres en prèstec no s’han de tornar fins que es reobrin els serveis.

Pel que fa al Centre de Dia L’Onada, segons informen des de la pròpia direcció aquest es manté obert seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries, amb restriccions d’accés, intensificació dels protocols de neteja i altres mesures.

Comparteix aquest article