L’Ajuntament fomenta la reducció de residus a les escoles amb diverses activitats

L’Ajuntament fomenta la reducció de residus a les escoles amb diverses activitats

  • Les campanyes s’emmarquen amb la Setmana Europea de Prevenció de Residus

El regidor Ángel López, tècnics de l’Ajuntament, amb els alumnes de l’escola Mare de Déu de la Roca en l’entrega dels boc’n rolls

La regidoria de Residus de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp s’ha adherit a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus organitzant diverses accions de sensibilització sobre la reducció dels residus domèstics i el foment del reciclatge, una activitat subvencionada per l’Agència de Residus de Catalunya.

En aquesta edició s’han realitzat activitats amb els alumnes de les 3 escoles del municipi, Joan Miró, Marcel·lí Esquius i Mare de Déu de la Roca. Als tallers s’ha treballat, per exemple, la detecció de residus habituals com els envasos o embolcalls i la proposta d’alternatives d’ús. Tot plegat per tal de conscienciar als més petits de la importància dels seus petits gestos.

Paral·lelament i per contribuir en aquesta reducció de residus, l’Ajuntament ha entregat a cada un dels alumnes un embolcall per a l’entrepà (boc’n roll), rentable i reutilitzable. L’objectiu és que utilitzant-lo les famílies evitin l’ús de paper d’alumini, plàstics o altres elements que generen residus.

Una tercera acció ha estat la de repartir a les escoles contenidors de reciclatge de paper i plàstic per tal que aquests centres puguin continuar amb la tasca de separar adequadament els residus que generen.

Uns contenidors que també s’han col·locat als diversos edificis municipals.

 

Comparteix aquest article