L’Ajuntament i les empreses municipals renoven l’acord de col·laboració del programa “Podem apendre de moltes formes” de l’Institut Antoni Ballester

L’Ajuntament i les empreses municipals renoven l’acord de col·laboració del programa “Podem apendre de moltes formes” de l’Institut Antoni Ballester

Es renova l'acord de col·laboració del programa "Podem aprendre de moltes formes"EMOMSA, EMSA i Nostraigua acolliran 9 alumnes per a la realització d’activitats pràctiques durant el curs

L’alcalde de Mont-roig del Camp, Fran Morancho, el Conseller delegat d’EMOMSA, EMSA i Nostraigua, Ferran Pellicer i la directora de l’Institut Antoni Ballester, Jaqueline Mestre han renovat aquest migdia l’acord de col·laboració per al desenvolupament del programa de diversificació curricular “Podem aprendre de moltes formes”.

Es tracta d’un projecte que pretén donar suport als alumnes de 3r i 4t d’Educació Secundària Obligatòria que presenten dificultats d’aprenentatge, desmotivació greu, perill d’absentisme acadèmic, problemes de conducta i que necessiten actuacions individualitzades per a la seva integració escolar, social i laboral.

Amb aquest acord les empreses municipals accepten col·laborar amb l’Institut i acollir a 9 alumnes per a la realització d’activitats d’aplicació pràctica detallades en el projecte “Podem aprendre de moltes maneres”.                                                                                                                                                                      

Aquestes activitats es realitzaran del 30 d’octubre de 2015 fins al 21 de juny de 2016, els dimecres i divendres de 9 a 14 hores.  No es tracta d’una relació laboral ni professional sinó una continuació de la seva formació educativa en què els alumnes seran avaluats.  

En aquest sentit, la realització de pràctiques a les empreses municipals pretén ser un element motivador per aquests alumnes i alhora potenciador de comportaments madurs que els permetin assolir els objectius generals de l’educació secundària obligatòria.

El suport al programa de diversificació curricular de l’Institut Antoni Ballester es fruit d’un conveni de col·laboració que l’Ajuntament i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya van signar el 2013 i que cada any ha tingut resultats satisfactoris.  

Imatge portada

dscn7575.jpg

Comparteix aquest article