L’Ajuntament prepara una flashmob per les festes de Sant Jaume

L’Ajuntament prepara una flashmob per les festes de Sant Jaume

  • Es convida als veïns i veïnes a ballar una coreografia per estrenar les festes de Miami Platja, que s’allargaran fins al 26 de juliol

 

  • Les persones que vulguin participar en els assajos, que tindran lloc els dies 7 i 14 de juliol, a les 20h, al poliesportiu municipal, s’han d’inscriure a events@mont-roig.cat

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ja està preparant la celebració de les festes de Sant Jaume de Miami Platja, amb una programació per a tots els públics, que tindrà lloc del 21 al 26 de juliol. En aquest sentit, un dels actes que servirà per estrenar les festes serà una flashmob, el dimecres 21 de juliol, a les 21 h (aproximadament) a la plaça de Tarragona.

L’activitat busca la participació de tots aquells veïns i veïnes que vulguin ballar de forma conjunta una coreografia al carrer. Cal destacar que l’activitat es realitzarà seguint les mesures de seguretat i sanitàries marcades per les autoritats competents en relació a la Covid19.

Inscripcions obertes per participar als assajos

Per tal que tots els participants coneguin la coreografia s’han previst dos dies per assajar la música i els passos que es ballaran. Els dies d’assaig són els dimecres 7 i 14 de juliol, a les 8 del vespre, al poliesportiu municipal de Miami platja.

Qui vulgui participar-hi cal que s’inscrigui a través del correu electrònic events@mont-roig.cat indicant nom, cognoms i telèfon.

La coreografia que es ballarà és molt fàcil i bàsica, de tal manera que persones de totes les edats, podran adherir-se a aquesta acció organitzada, col·lectiva, que es realitza en un lloc públic, durant un breu espai de temps i que s’ha posat de moda els darrers anys.

Comparteix aquest article