Miami Platja celebrarà diumenge l’Homenatge a la vellesa

Miami Platja celebrarà diumenge l’Homenatge a la vellesa

Ana Díaz Torre i Josep Arques Brull rebran una menció especialHomenatge a la Vellesa Miami Platja 2014

La celebració començarà amb la missa rociera a les 11 del matí a l’església Santa Maria Magdalena. L’ofici religiós comptarà amb la participació del Coro Rociero Arena del Mar.

Seguidament els participants es desplaçaran fins al Centre Polivalent on tindrà lloc l’homenatge a l’àvi i àvia de més edat. Aquest any rebran una menció especial Ana Díaz i Josep Arques.

Nascuda l’11 de març del 1926 a Montoro, província de Còrdova, Ana Díaz va emigrar cap a Catalunya als 16 anys. Després d’uns anys a Barcelona va instal·lar-se finalment a Miami Platja. Per altra banda, Josep Arques, nascut al Perelló el 10 de gener de 1929, va descobrir Miami quan un conegut li va comentar que s’arrendaven finques en aquesta zona. Anys més tard va comprar un terreny i ell mateix s’hi va construir la casa.

Les seves, així com de la resta d’assistents a l’acte, són històries per recordar i posar en valor en un dia dedicat especialment a les persones grans. La celebració de diumenge, finalitzarà amb un aperitiu que servirà per completar una jornada de reconeixement i retrobament.  

Imatge portada

dscn1542.jpg

Comparteix aquest article