Mont-roig acollirà la XI Copa d’Espanya de ciclisme de policies i bombers

Mont-roig acollirà la XI Copa d’Espanya de ciclisme de policies i bombers

XI Copa d'Espanya de Ciclisme de Policies i Bombers

El Club Esportiu Mossos d’Esquadra organitza els propers 1, 2 i 3 de maig la XI Copa d’Espanya de ciclisme de policies i bombers. La competició engloba el I Campionat d’Espanya de ciclisme de policies i el XXVIII Campionat d’Espanya de ciclisme de bombers.
 

Mont-roig del Camp i Vilanova d’Escornalbou seran seu de les tres proves que es disputaran: la contrarellotge, la de ruta i la de BTT. La competició està oberta als membres masculins i femenins dels Cossos i Forces de Seguretat Estatals, Policies Autonòmiques, Policies Locals i Bombers de l’Estat, Comunitats Autònomes, Diputacions Provincials i Ajuntaments.

El divendres 1 de maig es celebrarà la prova contrarellotge amb sortida i arribada des del carrer Indústria de Mont-roig. La cursa començarà a les 16:30h i tindrà una durada aproximada de 1:30h.

Dissabte, dia 2, es realitzarà la prova en ruta, amb sortida des de l’Avinguda Catalunya de Mont-roig. Serà a partir de les 16:30h. Els participants realitzaran 5 voltes a un circuit tancat entre les poblacions de Mont-roig, Montbrió, Riudecanyes i Vilanova d’Escornalbou.

Finalment diumenge es disputarà la prova BTT en aquest cas amb sortida i arribada des de la localitat veïna de Vilanova d’Escornalbou. 

Imatge portada

cartell_copa_espana_2015.jpg

Comparteix aquest article