Es posa en marxa la primera Mitja Marató de Miami Platja

Es posa en marxa la primera Mitja Marató de Miami Platja

Cartell Mitja MaratóEls participants poden optar entre diversos recorreguts, de 21k, de 10k, de 5k i cursa infantil

Les inscripcions estan obertes a través del web www.miamiplatja21k.com

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp organitza la primera Mitja Marató de Miami Platja el proper dissabte 26 de març. La proposta esportiva compta amb distàncies per a tots els amants de l’esport: 21k, 10k i 5k, a més de cursa infantil. També hi haurà animació prèvia amb sessió-escalfament de zumba, música i Dj’s durant el circuit.

El regidor d’Esports, Ángel Redondo, ha explicat que l’objectiu és que la Mitja Marató de Miami Platja sigui el més participativa possible, per aquest motiu s’han establert fins a 3 recorreguts diferents, aptes per a tot tipus d’esportistes, a més d’una cursa infantil. Amb el lema “El run run de la Setmana Santa”, s’espera que l’esdeveniment esportiu es converteixi en un referent del running de la Costa Daurada durant aquesta època vacacional. En aquest sentit Redondo ha convidat a tothom a prendre part en una proposta que reuneix esport, oci i paisatge.

De fet, el recorregut, que és íntegrament d’asfalt, transcorre per les cales de Miami Platja i pels principals carrers del seu nucli urbà. Els participants sortiran de la Zona Esportiva de Miami Platja a les 9:30h.

La Mitja Marató de Miami Platja està organitzada conjuntament amb el Club Esportiu Naturetime, especialitzat en aquest tipus d’esdeveniments. Les inscripcions es poden formalitzar a través del web www.miamiplatja21k.com i presencialment al poliesportiu de Miami Platja, al carrer Badajoz número 4 i a l’establiment Evasion running de Reus, a l’avinguda Marià Fortuny 32.

Més informació al Facebook de la Mitja Marató i a Naturetime Events.

Comparteix aquest article