Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura a Mont-roig del Camp

Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura a Mont-roig del Camp

cartell-setmana-mobilitat-mont-roig-del-campEl municipi organitza diverses activitats per promoure hàbits de mobilitat saludables, sostenibles i segurs

La Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2016 se celebra del 17 al 23 de setembre a Mont-roig del Camp amb un programa d’activitats organitzades per l’Ajuntament, amb la col·laboració del C.E. l’Areny i les escoles del municipi. L’objectiu és promoure hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com per tal de visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació.

La primera de les activitats serà una caminada popular que tindrà lloc el proper dissabte 17 de setembre. Durant la sortida, apta per a tots els públics, es realitzarà un recorregut que passarà pel barranc de la Mina de les Nines i el sender dels Carlins. L’hora i el lloc de trobada serà a les 8.30h al pàrquing de l’Ajuntament. El recorregut serà de 8 km i està previst que tingui una durada de 3 hores. Cal portar roba còmoda, bon calçat, esmorzar i aigua.

L’altra de les propostes pretén incentivar l’ús de la bicicleta entre els més joves. Per això es convida als alumnes de l’Escola Marcel·lí Esquius i als de l’Escola Mare de Déu de la Roca a anar a classe amb aquest mitjà de transport els dies 19 i 20 de setembre i 22 i 23 de setembre respectivament. Durant aquests dies els alumnes realitzaran, a més, diverses activitats relacionades amb la bicicleta.

Sota el lema europeu ‘Mobilitat intel·ligent. Economia potent’, la Setmana del 2016, a més de vetllar per una vida saludable, sostenible i segura, també reforça el potencial de la mobilitat intel·ligent a l’hora de contribuir al desenvolupament econòmic.

Comparteix aquest article