Territori i Sostenibilitat licita la redacció del projecte constructiu d’una via ciclista a Mont-roig del Camp

Territori i Sostenibilitat licita la redacció del projecte constructiu d’una via ciclista a Mont-roig del Camp

Carril bici Mont-roig

Traçat del futur carril bici

El nou carril bici, de 5 quilòmetres de longitud i 2,5 d’ample, transcorrerà paral·lel a la carretera T-323 i connectarà el nucli de Mont-roig amb la platja

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp es complau que el Departament de Territori i Sostenibilitat hagi licitat la redacció del projecte constructiu d’una nova via ciclista de 5 quilòmetres paral·lela a la T-323.  Es tracta d’una demanda que hi havia des del municipi degut a la gran afició que hi ha a la bicicleta i la necessitat de millorar la circulació i la seguretat viària en aquest tram. A més, la importància de la zona turística residencial i el creixement en la instal·lació de càmpings, ha fet que hi hagi un flux important de ciclistes que es desplacen des del nucli urbà de Mont-roig fins a la platja, fet que fa necessari separar els trànsits de vehicles i ciclistes.

L’estudi definirà una pista per a bicicletes de 2,5 metres d’amplada paral·lela a la T-323, des del nucli urbà de Mont-roig, al punt quilomètric 5,05, fins a la rotonda de connexió amb l’N-340. També s’estudiaran diferents itineraris per poder circular des d’aquesta rotonda fins als diferents nuclis turístics dels voltants de la platja. El projecte té un pressupost de 725.000 euros.

Comparteix aquest article