Torna la Mitja Marató de Miami Platja el proper 31 de març

Torna la Mitja Marató de Miami Platja el proper 31 de març

  • Consulteu les afectacions viàries que es produiran amb motiu de la cursa

La propera edició de la M3, la Mitja Marató de Miami Platja “el run, run de la Setmana Santa”, tornarà el dissabte 31 de març, coincidint com cada any amb aquest període de vacances que porta milers de visitants a la Costa Daurada.

Un any més comptarà amb 3 curses de diferent recorregut, de 21, 10 i 5 k, per tal de fer-la accessible a tots les nivells. A més, amb l’objectiu que els nens i nenes també puguin gaudir de l’esport a l’aire lliure, posteriorment a les competicions principals, al voltant de les 11.30 h, hi haurà dues curses no competitives per a infants de 0 a 8 anys i de 8 a 13 anys que hauran de recórrer una distància de 350 i 700 metres, respectivament.

Tots els participats en la M3 Mitja Marató de Miami Platja rebran diversos obsequis, entre els quals destaca una samarreta commemorativa.  Durant la jornada hi haurà música amb dj’s i animació amb l’objectiu de fer de la mitja marató una jornada esportiva però també festiva.

Les inscripcions on-line es poden fer a través de www.miamiplatja21k.com

Afectacions viàries

En motiu de la Mitja Marató hi haurà diverses afectacions de carrers al nucli de Miami Platja. Amb tot, hi haurà regulació de pas en diversos punt de l’avinguda Prínceps d’Espanya i passeig Mediterrani.  L’horari d’afectacions, que començarà a les 8 del matí, variarà segons els carrers. En el següent mapa es mostra l’horari en què cada zona quedarà afectada. Disculpeu les molèsties.

Comparteix aquest article