Torna la programació “Biblioteques amb DO”

Torna la programació “Biblioteques amb DO”

  • Les biblioteques Joan Miró i Miramar oferiran diverses activitats durant tot el mes: una sortida, tast de vins, xerrades o contes-tallers

Les biblioteques Joan Miró i Miramar s’han tornat a sumar al projecte ‘Biblioteques amb DO’, que porta la cultura del vi a les biblioteques públiques de Catalunya. En el seu afany de recórrer la diversitat de les facetes de la cultura del vi, l’edició del 2023 posarà l’accent en el món del vi i el cinema. El mes de setembre, és el mes dedicat a la DO Tarragona, i les biblioteques Joan Miró i Miramar oferiran diferents activitats durant tot el mes.

Les activitats començaran el dia 16 de setembre amb una sortida per fer un passeig fluvial amb el llaüt “Lo Roget” des de la localitat d’Ascó, seguidament es visitarà el Celler Molí Rué a Vinebre, on es farà un tast de vins i productes artesans. L’activitat té un cost de 27 €, amb la inscripció fins al dia 12 de setembre, a les biblioteques.

El dimecres 20 de setembre a la Biblioteca Miramar, tindrà lloc la xerrada “El vi i el cava a la publicitat: de les bombolles a Martin Scorsese” a càrrec de Pablo Sancho membre de la Federació Catalana de Cineclubs. La trobada servirà per fer un recorregut històric per la publicitat audiovisual vinculada al món del vi i el cava, des de les bombolles nadalenques al curtmetratge dirigit per Martin Scorsese l’any 2007. L’activitat anirà acompanyada amb un tast de vins gentilesa de la DO Tarragona.

A la Biblioteca Joan Miró, el dimarts 26 de setembre es durà a terme la xerrada,  Vinèfils: el vi a la gran pantalla, taller a càrrec de Mireia Iniesta, vicepresidenta de la Junta de la Federació Catalana de Cineclubs. S’abordarà la influència que ha tingut el vi al món del cinema dins la producció audiovisual, en especial la dels països mediterranis. L’activitat anirà acompanyada amb un tast de vins gentilesa de la DO Tarragona.

La programació també té en compte els més petits, el dijous 21 a la Biblioteca Miramar, i el dimecres 27 a la Biblioteca Joan Miró, amb el conte-taller “El follet i el raïm inquiet”.

Les activitats tenen places limitades, cal inscripció prèvia a les biblioteques.

Comparteix aquest article