Tots els grups municipals s’adhereixen a la declaració institucional del Consell Comarcal del Baix Camp contra les amenaces a una persona de Prades per raó de gènere

Tots els grups municipals s’adhereixen a la declaració institucional del Consell Comarcal del Baix Camp contra les amenaces a una persona de Prades per raó de gènere

Amb motiu del Dia de l’Orgull Lesbià, Gai, Transexual, Bisexual i Intersexual, l’Ajuntament va introduir la bandera LGTBIQ+ entre els elements urbans.

Tots els grups municipals de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp reafirmen el seu ferm rebuig contra els fets succeïts a Prades el dia 29 de juliol, on una persona d’aquest municipi va rebre amenaces que atemptaven contra la seva llibertat d’expressió i identitat de gènere.

Davant d’aquests fets, l’Ajuntament de Mont-roig del Camp s’ha adherit a la declaració institucional aprovada pel Consell Comarcal del Baix Camp, aquest dijous, per expressar el seu rebuig davant les amenaces a una persona de Prades per raó de gènere.

No és la primera vegada que l’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha de denunciar missatges LBTBfòbics, mostres clares de la intolerància que encara hi ha a la nostra societat i que pateixen les persones del col·lectiu LGBTIQ. Per aquest motiu, és molt important la tasca de visibilització  i el suport institucional a la lluita pels drets i contra la discriminació per orientació sexual i diversitat de gènere de totes les persones.

En aquest sentit, des de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, reiterem el més clar rebuig a qualsevol fet LGTBIfòbic o transfòbic i emplacem a qualsevol persona que pateixi o presenciï accions de discriminació o de violència per orientació sexual, identitat o expressió de gènere que s’adreci al Servei Integral d’Atenció (SAI) del Consell Comarcal del Baix Camp (977 327 155 (ext. 264) o bé al departament de Polítiques d’Igualtat i de les Dones de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp (977 811 749).

Comparteix aquest article