La XVI Nit del Turisme reconeixerà l’excel·lència de l’empresariat local

La XVI Nit del Turisme reconeixerà l’excel·lència de l’empresariat local

  • Nit Turisme 2016Els assistents al certamen seran els encarregats de triar entre els 4 candidats que opten al Premi Nit del Turisme 2016
  • La celebració de la gala a la primavera permetrà donar la benvinguda al fort de la temporada turística i presentar les novetats

La XVI Nit del Turisme de Mont-roig del Camp i Miami Platja reconeixerà públicament l’excel·lència turística de l’empresariat local. Aquesta és la principal novetat del certamen que es celebrarà aquest divendres al vespre al restaurant Casablanca de Miami Platja i que comptarà amb la presència d’un centenar de persones vinculades amb el sector turístic del municipi. Tots ells seran els protagonistes d’aquesta vetllada que atorgarà el Premi Nit del Turisme.

La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha creat aquest premi amb l’objectiu de posar en valor el treball i la trajectòria professional d’aquelles empreses, entitats o institucions que aposten per la qualitat, la segmentació, la diferenciació i l’especialització en els seus serveis i que contribueixen d’aquesta forma a potenciar la competitivitat i el desenvolupament turístic del municipi.

Els candidats d’aquesta edició han estat proposats per la Regidoria de Turisme i ratificats per la Junta de Govern Local entre l’empresariat local que destaca en un o diversos dels següents àmbits: promoció del municipi com a destí turístic de qualitat, innovació i millora de les seves instal·lacions i serveis, creació de productes turístics innovadors i diferenciadors, comercialització a través de nous canals o segments emergents, associacionisme, bona valoració i crítica dels seus clients, gestió i promoció a través d’eines de màrqueting digital, inversions per la millora de la qualitat, medi ambient i sostenibilitat o pel fet de posar en valor recursos turístics convertint-los en una experiència pel visitant.

D’acord amb aquests paràmetres, els candidats al Premi Nit del Turisme 2016 són:

– El Càmping Els Prats Village, per la seva trajectòria empresarial.

– Pierre et Vacances, per la seva segmentació i especialització en el Turisme Familiar.

– El Sr. Victor Rubio Ordas, per la seva emprenedoria.

– El Sr. Jordi Sabaté de Haro, per la seva emprenedoria.

El jurat encarregat de triar al candidat guanyador estarà format per les persones assistents a la gala. Aquestes, mitjançant butlletes específiques que es lliuraran als participants durant el transcurs de la Nit del Turisme, votaran la candidatura que creuen que mereix guanyar el Premi.

D’altra banda, aquest és el primer cop que la gala es celebra al mes de maig, en altres edicions s’havia dut a terme durant la tardor. El canvi d’estació permetrà presentar les novetats i reunir al teixit empresarial del municipi just abans de començar el fort de la temporada i donar així la benvinguda a la nineta dels ulls del sector com és la temporada d’estiu, especialment en una destinació de sol i platja com la nostra.

Comparteix aquest article