Explica’ns com estàs passant el confinament

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp vol conèixer com esteu passant el confinament als vostres domicilis. Per aquest motiu us demanem que enregistreu un petit vídeo en format horitzontal de com a màxim 15 segons fent alguna activitat: cosint, fent esport, cuinant, ballant, dibuixant, tocant un instrument, cantant, parlant amb els veïns de balcó a balcó, aplaudint a les 20 h, etc.

Amb les gravacions que ens faciliteu editarem vídeos que compartirem a les xarxes socials per no perdre el contacte entre nosaltres.
    [*1] Per tal d’enviar arxius grans o múltiples arxius, existeixen serveis gratuïts d’emmagatzematge de dades a internet (com WeTransfer, Dropbox, Google Drive, OneDrive…) que proporcionen aquests enllaços. Els enllaços es generen automàticament amb els propis programes.

    Envia la teva proposta

    Envia la teva proposta d’activitats i accions per fer aquests dies i ho publicarem en aquest espai!

    Podeu enviar un document on s’expliqui breument quina és la vostra proposta per tal que la resta de veïns i veïnes la pugui fer des de casa. Han de ser idees originals, manualitats, accions… que ajudin a tota la ciutadania a passar millor aquests dies de confinament.

    Per compartir el resultat, qui vulgui pot publicar fotografies a les xarxes socials amb l’etiqueta #PropostesMontroigMiami