Campanya de donació de sang

Campanya de donació de sang

Divendres 13 de març de 17 a 21 h al CAP de Mont-roig

Vine a donar sang

El Centre de Salut de Mont-roig acollirà aquest divendres, de les 17h  a les 21h, una nova campanya de donació de sang. El Banc de sang i Teixits i l’Ajuntament de Mont-roig del camp us animen a participar-hi.

La donació de sang és un acte senzill, segur, gens dolorós i assistit per professionals especialitzats en tot moment. Pel donant no comporta cap risc i, en canvi, per a malalts de tot el territori pot suposar avançar en el seu procés de curació.

És, doncs, un gest solidari i ràpid que poden fer totes aquelles persones que tinguin entre 18 i 65 anys i pesin un mínim de 50 quilos. Cal recordar que els homes poden donar sang fins a 4 vegades a l’any i les dones 3, sempre i quan es respecti l’interval mínim de dos mesos entre donacions.

Actualment, la donació de sang desinteressada és l’única via per a nodrir els bancs de sang i tractar malalts. Amb una sola donació, una persona pot ajudar a tres persones diferents. 

Totes aquelles persones que divendres no hi puguin assistir tenen més oportunitats per donar sang. Al web donarsang.gencat.cat podeu conèixer quins són els centres fixos de recollida i en quins municipis es desplaça diàriament la unitat mòbil del Banc de Sang. 

Imatge portada

2013_05_donacio_sang.jpg

Comparteix aquest article