El professorat de les escoles s’implica en la campanya “Reduir a l’escola, tot és començar”

El professorat de les escoles s’implica en la campanya “Reduir a l’escola, tot és començar”

  • S’han realitzat xerrades formatives per als equips docents de les escoles amb l’objectiu de reduir els residus a les aules i fomentar un canvi d’hàbits

Els professors i professores de les escoles del municipi també s’han implicat en la campanya “Reduir a l’escola, tot és començar”, impulsada pel Departament de Residus i Neteja Viaria de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp. En concret, durant aquest mes de juny han participat en una xerrada formativa i de sensibilització sobre la importància de millorar la gestió dels residus en el dia a dia, reduint-ne la generació i millorant-ne la separació. L’objectiu és prendre consciència, fer un canvi d’hàbits i aconseguir a llarg termini, un municipi més sostenible. En aquest sentit, durant les xerrades s’han donat eines pràctiques per tal d’aconseguir aquesta millora, ja sigui amb la posada en marxa de petites accions diàries o amb la proposta de diferents materials per treballar amb l’alumnat.

Cal recordar que un dels eixos principals de la campanya “Reduir i Reciclar, tot és començar” és el treball amb els centres educatius. Per aquest motiu, tot l’alumnat del municipi ha rebut un seguit d’obsequis sostenibles (ampolla d’aigua reutilitzable, bosseta de cotó reciclat, llapis de llavors de camamilla i fet a partir de materials reciclats, llibreta de cartró i paper reciclats i motxilla de cotó reciclat), amb l’objectiu de seguir reduint la generació de residus entre la població.

Així doncs, s’espera que amb les dues accions de la campanya dirigides als centres educatius es prengui consciència sobre la importància de la reducció i separació correcta de residus en aquests espais, un fet que s’espera que també es traslladi a les llars i famílies dels infants i joves.

Per a més informació es pot consultar la pàgina web de la campanya: https://reduirireciclar.mont-roig.cat/project/reduir-a-lescola-tot-es-comencar/

Comparteix aquest article