L’Ajuntament instal·la reductors de velocitat a l’accés de Masos d’en Blader

L’Ajuntament instal·la reductors de velocitat a l’accés de Masos d’en Blader

L’actuacióMesures de reducció de la velocitat i millora de la seguretat a Masos d'en Blader també inclou senyalització vertical i horitzontal per tal de millorar la seguretat a la urbanització

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha instal·lat aquesta setmana reductors de velocitat a l’accés de Masos d’en Blader. Amb aquesta mesura es modifica el traçat de la calçada i s’obliga als conductors que s’incorporen a la urbanització des de la N-340 a reduir la velocitat del seu vehicle. L’actuació ha de servir per disminuir la perillositat d’aquesta via d’entrada i millorar la seguretat de la zona residencial.  

Les accions també inclouen senyalització horitzontal i vertical. En aquest sentit, s’han dut a terme treballs de pintura per tal de marcar passos de vianants i limitar la calçada. Pel que fa a la senyalització vertical destaca la instal·lació de 2 panells de zona residencial. Aquests senyals indiquen que la velocitat màxima dels vehicles està fixada en 20 km/h i que els conductors han de concedir prioritat als vianants. A més, els vianants poden utilitzar tota la zona de circulació. Els jocs i els esports hi estan autoritzats. D’altra banda també s’han instal·lat senyals d’avís de pas de vianants i bandes reductores.

Les actuacions donen resposta a la petició de l’associació de veïns que es mostrava preocupada pel fet que, fins ara, els vehicles que s’incorporaven a l’entrada de la urbanització des de la N-340, ho feien a una elevada velocitat.

Imatge portada

dscn7828.jpg

Imatges

img-20151124-wa0003.jpg

Imatges

dscn7835.jpg

Imatges

dscn7837.jpg

Imatges

dscn7842.jpg

Comparteix aquest article