Les preinscripcions pels casals d’esport i lleure  d’aquest estiu comencen dilluns

Les preinscripcions pels casals d’esport i lleure  d’aquest estiu comencen dilluns

  • Durant els mesos de juliol i agost s’oferiran activitats de lleure, piscina, tallers i esports per als nens i nenes, a més de servei d’acollida i menjador
  • Els joves i adults tindran també una nova programació de classes dirigides i nou horari de les sales de fitness

Aquest dilluns 22 de maig comencen les preinscripcions als casals d’estiu que organitza l’Ajuntament de Mont-roig del Camp a través de Nostreserveis i que tindran lloc entre el dia 3 de juliol i el dia 1 de setembre als poliesportius de Mont-roig i a Miami Platja. La preinscripció telemàtica s’ha de fer del 22 al 28 de maig al portal web www.mont-roig.reservaplay.cat o a l’App Reserva Play.  Els dies 25 i 26 de maig també es podran fer preinscripcions presencials amb cita prèvia als poliesportius a Miami Platja i Mont-roig. La publicació de la llista d’admesos/es serà del 5 al 7 de juny i la inscripció definitiva serà del 8 al 23 de juny.

Els casals d’esports i lleure estan dirigits als infants nascuts entre 2009 i 2019, dividits per grups d’edat per tal que es diverteixin amb la realització de jocs tradicionals a l’aire lliure, activitats de natura, piscina, platja, jocs d’aigua, tallers, esports i activitats lúdiques.

Com en les edicions anteriors, els horaris d’aquestes activitats seran de dilluns a divendres de 9 a 14h amb una retirada esglaonada entre les 13 i les 14 h i un preu de 25 euros/setmana pels més petits i de 35 euros/setmana al juliol i de 30 euros/setmana a l’agost pels més grans. Pels infants nascuts entre 2009 i 2019 també hi haurà la possibilitat de fer l’acollida de 8 a 9 h del matí amb un suplement de 10 euros per un abonament de 10 dies i també el servei de menjador que s’oferirà  a l’Escola Joan Miró i a l’Escola Mare de Déu de la Roca per un màxim de 25 nens i nenes a un preu de 6’50 euros/dia.

Classes dirigides

D’altra banda, els i les joves de més de 14 anys  i els adults també tindran aquest estiu nous horaris de les activitats esportives amb classes dirigides a les instal·lacions esportives de Mont-roig i a Miami Platja des de les 9.15 h del matí fins a les 9 del vespre i nous horaris a les sales de fitness, de dilluns a divendres de 8 a 14 h i de 17 a 21 h i els dissabte de 9 a 13 h.

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp també ofereix a les persones que vulguin sol·licitar un ajut per aquestes activitats. A partir de dilluns 22 de maig fins al 2 de juny estarà disponible a la seu el tràmit:  https://mont-roig.eadministracio.cat/catalog/t/0d834d55-e4ca-4075-aa58-ca6dc4d863e3

Descarrega’t tota la informació MM_casal_estiu_2023_web2-1

 

Comparteix aquest article