Noves propostes del programa Tok’l2

Noves propostes del programa Tok’l2

Focs artificials, The Escape Hunt Barcelona o un viatge al País Basc són algunes de les activitats juvenils que es realitzaran els propers mesos

Programa d'activitats juvenils Tok'l2
Programa d'activitats juvenils Tok'l2

Una sortida a Tarragona per veure en directe el Concurs Internacional de Focs Artificials, el proper dijous 2 de juliol, és la primera activitat del programa Tok’l2 d’aquest semestre. Un cop més, els Departaments de Joventut de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i de Mont-roig del Camp han preparat conjuntament un nou programa d’activitats juvenils per als mesos de juliol a desembre.

La següent activitat serà la del mes d’agost amb una sortida al Caribe Aquatic Park. Ja al setembre, els joves podran participar al The Escape Hunt Barcelona, una aventura basada en els clàssics jocs en línea “escape the room” i ara popularitzats i portats a la vida real.  Els jugadors estan tancats en una habitació senzilla amb objectes i poca decoració i, tal com si estiguessin dins d’un joc d’ordinador, han de resoldre un trencaclosques per intentar escapar. Un viatge al País Basc, una sortida a Port Aventura o una altra a Barcelona per patinar sobre gel completen el programa d’activitats.

Activitats del Kda’t

D’altra banda, des del Departament de Joventut de Mont-roig del Camp continuen organitzant actes perquè els joves es quedin al municipi. En el marc del programa Kda’t, avui dimarts, d’11 a 19h, s’ha programat una piscina solidària amb inflables, jocs, música… en què la recaptació que s’aconsegueixi es destinarà a Càritas i Creu Roja. La següent activitat serà  una tarda de diversió a la piscina del Casalot. El 8 de juliol hi haurà un taller de creps gratuït i el 10 de juliol els Casals K1 i K2 obriran en horari nocturn fins a les 12 de la nit. 

Imatge portada

logo-tokl2.jpg

Emails enviats
Dimarts 30 de Juny del 2015 a les 14:06 – Canal Reus TV – Informatius (informatius@canalreustv.com), Canal Reus TV – Programes (programes@canalreustv.com), TV VANDELLÒS (tvv@vandellos-hospitalet.cat), Costadiari.cat – Elisabeth (esarraseca@gmail.com), Costadiari.cat (info@costadiari.cat), Costadiari.cat – Ariadna (a.escodapadilla@gmail.com), REUS DIGITAL (redaccio@reusdigital.cat), REUS DIRECTE (reusdirecte@reusdirecte.com), REUS DIRECTE Redacció (redaccio@reusdirecte.com), Costa Magazine (agencia@mediatica.net), El Ressó (info@pedrasecamont-roig.com), El Traginer (traginer@pucom.biz), Miquel Beatet (mabeatet@hotmail.com), Diari de Tarragona – Adriana Escoda (aescoda@diaridetarragona.com), Diari de Tarragona – Costa (costa@diaridetarragona.com), Diari de Tarragona – Javier Díaz (jdiaz@diaridetarragona.com), Diari de Tarragona – Mònica Just (mjust@diaridetarragona.com), Diari de Tarragona – Oficina Reus (reus@diaridetarragona.com), El Punt – Azahara Palomares (apalomares@elpuntavui.cat), El Punt – Oficina territorial (tarragona@elpuntavui.cat), Guia de Reus (guia@bonaimatge.es), Més Tarragona – Especials (Laura Gómez) (especials@mestarragona.com), Més Tarragona – Redacció (redaccio@mestarragona.com), La Vanguardia – Revista Què fem? – Rita Pere (rpere@prismapublicaciones.com), RAC 1 + La Vanguardia (Esteve Giralt) (estevegiralt@gmail.com), Cadena Ser – Reus (reus@cadenaser.com), Catalunya Ràdio – Tarragona (Ricard Boigues) (informatiustarragona@catradio.cat), COM ràdio – Montse Huguet (mhuguet@comradio.com), COM ràdio – Virtu Moron (vmoron@comradio.com), COPE – Tarragona (tarragona@cadenacope.net), ONDA CERO – Informatius (informatius@ondacero.es), RÀDIO HOSPITALET I VANDELLÒS (radio@vandellos-hospitalet.cat), TARRAGONA RÀDIO (redaccio@tarragonaradio.cat)

Comparteix aquest article