Preinscripcions llars d’infants municipals

Preinscripcions llars d’infants municipals

Jornades de portes obertes el 29 d’abril, 4 i 11 de maigLlars d'infants municipals

Les properes setmanes començaran les preinscripcions a les llars d’infants municipals. Es tracta del tràmit pel qual les famílies sol·liciten que se’ls reservi una plaça per al curs 2015-2016.

Abans però, s’organitzen jornades de portes obertes per tal que les famílies coneguin les instal·lacions, les educadores i les activitats que es realitzen durant el curs escolar.

La Llar d’infants Mare de Déu de la Roca, obrirà les seves portes als pares i mares interessats, el proper 29 d’abril, de 18 a 20h. Per altra banda, la Llar d’infants Petete, oferirà jornades de portes obertes els dies 4 i 11 de maig, de les 17.30h a les 19h.

Les Llars d’infants municipals Mare de Déu de la Roca i Petete són els centres educatius de titularitat municipal que imparteixen el primer cicle d’educació infantil, atenent infants en edats compreses entre les 16 setmanes i els 3 anys.

Perquè s’admeti un infant en aquesta etapa educativa, cal que l’1 de setembre de 2015 tingui almenys 16 setmanes edat. També es poden admetre infants al llarg del curs escolar, sempre i quan les llars d’infants municipals disposin de places vacants.

El calendari de preinscripcions és del 5 al 15 de maig, per a la Llar d’infants Mare de Déu de la Roca, i del 4 al 15 de maig, per a la Llar d’infants Petete. Als dos centres l’horari per presentar les sol·licituds serà de dilluns a divendres de 9.30 a 11.30 h  i els dilluns i dimecres de 15.30 a 16.30 h.

Més informació al mateix centre o a l’apartat d’educació del web municipal

Calendari preinscripcions i matrícula Llar d'infants PeteteCalendari preinscripcions i matrícula Llar d'infants M. D. Roca

Imatge portada

dsc09311.jpg

Emails enviats
Divendres 24 de Abril del 2015 a les 13:04 – Canal Reus TV – Informatius (informatius@canalreustv.com), Costadiari.cat – Elisabeth (esarraseca@gmail.com), Costadiari.cat (info@costadiari.cat), Costadiari.cat – Ariadna (a.escodapadilla@gmail.com), REUS DIGITAL (redaccio@reusdigital.cat), REUS DIRECTE (reusdirecte@reusdirecte.com), REUS DIRECTE Redacció (redaccio@reusdirecte.com), Costa Magazine (agencia@mediatica.net), El Ressó (info@pedrasecamont-roig.com), El Traginer (traginer@pucom.biz), Miquel Beatet (mabeatet@hotmail.com), Diari de Tarragona – Adriana Escoda (aescoda@diaridetarragona.com), Diari de Tarragona – Costa (costa@diaridetarragona.com), Diari de Tarragona – Javier Díaz (jdiaz@diaridetarragona.com), Diari de Tarragona – Mònica Just (mjust@diaridetarragona.com), Diari de Tarragona – Oficina Reus (reus@diaridetarragona.com), El Punt – Azahara Palomares (apalomares@elpuntavui.cat), El Punt – Oficina territorial (tarragona@elpuntavui.cat), Guia de Reus (guia@bonaimatge.es), Més Tarragona – Especials (Laura Gómez) (especials@mestarragona.com), Més Tarragona – Redacció (redaccio@mestarragona.com), Més Tarragona – Sílvia jimenez (jimenez@mestarragona.com)

Comparteix aquest article