Tot a punt per un Sant Jordi ple d’activitats

Tot a punt per un Sant Jordi ple d’activitats

Durant la setmana hi haurà contacontes, tallers, poesia i presentacions de llibres Espectacle infantil Sant Jordi 2013

Els actes començaran el proper diumenge 19 d’abril amb un recital de poesia, a la Casa de Cultura Agustí Sardà, a càrrec dels Amics de la Poesia de Mont-roig.  Dilluns dia 20, a la Biblioteca Joan Miró de Miami Platja hi haurà el taller de Sant Jordi “Una rosa pel teu llibre”. Dimarts dia 21, a la Biblioteca de Mont-roig les formigues seran les protagonistes d’un divertit contacontes de la Cia. Genovesa, narratives teatrals. Seguidament hi haurà la presentació del llibre “Pinzellades i retalls” a càrrec de Rosa Pàmies i Jaume Borràs.

Dimecres 22, es presentarà una altra proposta literària. Es tracta del llibre “Obre el teu cor” a càrrec Judit Robert amb la col·laboració de l’associació Running Peace World Yoga.

Ja dijous, diada de Sant Jordi, Mont-roig i Miami serà el moment de sortir al carrer i passejar entre llibres i roses, però sobretot de participar a les diverses activitats culturals que s’han preparat. 

A Mont-roig una de les novetats és el canvi d’emplaçament. Després d’algunes edicions amb les activitats centralitzades a l’aparcament de la Casa de Cultura, com a conseqüència de la segona fase de les obres de rehabilitació del nucli antic, aquest any, el centre neuràlgic de la jornada serà la plaça mossèn Gaietà Ivern i la plaça Joan Miró. 

A partir de les 5 de la tarda, a la plaça de l’església hi haurà paradetes de venda de llibres i roses. A les 17:30h un espectacle infantil  a càrrec de la Cia. La Bleda. A partir de les 18.30 h. S’iniciaran les celebracions del 35è aniversari del “Grup Sardanista La Rotllana” amb Ballada de Sardanes, acompanyades per la Cobla de Reus i amb l’actuació del Grup de Dansaires del Penedès. A les 20 h. a la Plaça. Joan Miró hi haurà un concert de Sant Jordi a càrrec de La Coral Sant Miquel.

Per  altra banda, a Miami la plaça del Centre Polivalent acollirà les paradetes de llibres i roses que s’hi instal·laran també a partir de les 5 de la tarda. Hi haurà tallers a càrrec de la Cia. Diverta. A les 18h. Ballada de sardanes, a càrrec del grup Sardanista de Miami Platja. Una de les novetats serà l’actuació de la Colla Castellera Xiquets de Cambrils, que tindrà lloc a partir de les 7 de la tarda. Per finalitzar la jornada s’oferirà una xocolatada popular. 

Sant Jordi 2015Sant Jordi 2015

 

Imatge portada

dsc01246.jpg

Emails enviats
Dimarts 14 de Abril del 2015 a les 15:04 – Agència Catalana de Noticies (ACN) – Camp de Tarragona (campdetarragona@acn.cat), Agència EFE – Tarragona (tarragona@efe.es), Esther CELMA (EFE) (esther.redacta@gmail.com), Anna ZAERA (SURT DE CASA) (anna.zaera@surtdecasa.cat), Canal Reus TV – Informatius (informatius@canalreustv.com), Canal Reus TV – Programes (programes@canalreustv.com), TV VANDELLÒS (tvv@vandellos-hospitalet.cat), TV3 – Tarragona (tv3tarragona@tv3.cat), TVE Tarragona (tarragona.b.tve@rtve.es), Costadiari.cat – Elisabeth (esarraseca@gmail.com), Costadiari.cat (info@costadiari.cat), Costadiari.cat – Ariadna (a.escodapadilla@gmail.com), REUS DIGITAL (redaccio@reusdigital.cat), REUS DIRECTE (reusdirecte@reusdirecte.com), REUS DIRECTE Redacció (redaccio@reusdirecte.com), Costa Magazine (agencia@mediatica.net), El Ressó (info@pedrasecamont-roig.com), El Traginer (traginer@pucom.biz), Miquel Beatet (mabeatet@hotmail.com), Diari de Tarragona – Adriana Escoda (aescoda@diaridetarragona.com), Diari de Tarragona – Costa (costa@diaridetarragona.com), Diari de Tarragona – Javier Díaz (jdiaz@diaridetarragona.com), Diari de Tarragona – Mònica Just (mjust@diaridetarragona.com), Diari de Tarragona – Oficina Reus (reus@diaridetarragona.com), El Punt – Azahara Palomares (apalomares@elpuntavui.cat), El Punt – Oficina territorial (tarragona@elpuntavui.cat), Guia de Reus (guia@bonaimatge.es), Més Tarragona – Especials (Laura Gómez) (especials@mestarragona.com), Més Tarragona – Redacció (redaccio@mestarragona.com), Més Tarragona – Sílvia jimenez (jimenez@mestarragona.com), La Vanguardia – Revista Què fem? – Rita Pere (rpere@prismapublicaciones.com), RAC 1 + La Vanguardia (Esteve Giralt) (estevegiralt@gmail.com), Cadena Ser – Reus (reus@cadenaser.com), Catalunya Ràdio – Tarragona (Ricard Boigues) (informatiustarragona@catradio.cat), COM ràdio – Montse Huguet (mhuguet@comradio.com), COM ràdio – Virtu Moron (vmoron@comradio.com), COPE – Tarragona (tarragona@cadenacope.net), ONDA CERO – Informatius (informatius@ondacero.es), RÀDIO HOSPITALET I VANDELLÒS (radio@vandellos-hospitalet.cat), TARRAGONA RÀDIO (redaccio@tarragonaradio.cat), mdolcet@mont-roig.com

Comparteix aquest article