7.042 veïns i veïnes del municipi estan cridats a les urnes el proper 27-S

7.042 veïns i veïnes del municipi estan cridats a les urnes el proper 27-S

Eleccions al Parlament de Catalunya 2015La jornada electoral mobilitzarà 136 persones, entre personal de l’administració i membres de les meses

Un total de 7.042 veïns i veïnes de Mont-roig, Miami Platja i les urbanitzacions estan cridats a les urnes el proper 27 de setembre, segons dades del cens municipal.

Mont-roig del Camp comptarà amb 4 col·legis electorals i fins a 14 meses. Els col·legis electorals estaran ubicats al Poliesportiu de Mont-roig, amb 4 meses, a l’Oficina de Turisme de Les Pobles, amb 1 mesa, a l’Escola Marcel·lí Esquius, amb 5 meses i al Polivalent de Miami Platja amb 4 meses.

Les eleccions al Parlament de Catalunya, mobilitzaran a 136 persones, entre personal de l’administració i membres de les meses electorals. Es tracta dels 3 titulars i els 6 suplents per les 14 meses electorals i les 10 persones de l’administració local.

Els col·legis electorals estaran oberts al públic de les 9 del matí a les 8 del vespre. Hora en què començarà el recompte de vots. L’escrutini és públic. 

Imatge portada

eleccions_parlament.jpg

Comparteix aquest article