La Casa de Cultura Agustí Sardà de Mont-roig serà punt de votació de les eleccions a les Cambres Agràries

La Casa de Cultura Agustí Sardà de Mont-roig serà punt de votació de les eleccions a les Cambres Agràries

Els dies 25 i 26 de març tindran lloc les eleccions a Cambres Agràries. Estan convocats tots aquells professionals autònoms i empreses del sector de l’agricultura i la ramaderia, que hauran  d’escollir els 10 membres de la Taula Agrària, l’òrgan de diàleg permanent entre el sector de la ramaderia i l’agricultura i la Generalitat de Catalunya.

Degut a la situació de pandèmia, en aquesta ocasió les votacions es faran per mitjans digitals.

El vot electrònic es podrà realitzar de forma remota o presencial.

  • Vot electrònic remot: El dia 25 de març els electors i electores poden votar remotament. En el cas dels professionals autònoms, es poden identificar amb l’IdCat Certificat, el DNI electrònic o altres certificats reconeguts.
  • Vot electrònic presencial: Els professionals autònoms podran votar de manera presencial el 25 i 26 de març amb el DNI des de qualsevol dels 209 punts d’assistència al vot electrònic repartits per tot Catalunya.

 La Casa de Cultura s’habilitarà pel vot electrònic presencial

L’Ajuntament ha posat a disposició la sala d’exposicions de la Casa de Cultura Agustí Sardà (C/Mare de Déu de la Roca, 5 de Mont-roig) perquè durant el dia 25 de març sigui punt de votació a les Cambres Agràries.

Així, els professionals autònoms del sector de la pagesia i la ramaderia, i registrats en el cens electoral, poden anar a votar presencialment el dijous, 25 de març, de les 9.00h del matí a les 18.00h de la tarda. Personal del Departament d’Agricultura vigilarà el compliment del protocol COVID i assistirà a les persones que vulguin realitzar el vot electrònic presencial.

Comparteix aquest article