Curs de tècniques de venda

Curs de tècniques de venda

Curs tècniques de venda Inscripcions fins el 28 de maig

L’Àrea de Promoció Econòmica organitza un curs de tècniques de venda. L’activitat formativa, de 20 hores, tindrà lloc de l’1 al 12 de juny, els dilluns, dimecres i divendres, de 9 a 12:30h al Centre Polivalent de Miami Platja.

L’objectiu del curs és que els assistents puguin optimitzar les seves accions comercials. Per aconseguir-ho aprofundiran en les noves tècniques i estratègies d’influència i efectivitat en el procés de venda. En aquest sentit, alguns dels continguts que es treballaran són els principis bàsics de la venda, l’evolució del comercial i el seu entorn, el perfil aptitudinal del venedor com per exemple els factors emocionals o les competències, a més d’altres aspectes com les vendes per objectius, valors i hàbits corporatius, les reaccions i comportaments del client o el procés de fidelització.

La teoria es combinarà amb activitats pràctiques per tal de treballar els conceptes apresos. El curs és gratuït i les places són limitades. Les inscripcions es poden fer fins el 28 maig.

Més informació i inscripcions: Àrea de Promoció Econòmica Tel. 977 837005 – promocio@mont-roig.cat

Imatge portada

cartell_curs_tecniques_de_venda_web.jpg

Emails enviats
Dimarts 19 de Maig del 2015 a les 13:05 – Costadiari.cat – Elisabeth (esarraseca@gmail.com), Costadiari.cat (info@costadiari.cat), Costadiari.cat – Ariadna (a.escodapadilla@gmail.com), REUS DIGITAL (redaccio@reusdigital.cat), REUS DIRECTE (reusdirecte@reusdirecte.com), REUS DIRECTE Redacció (redaccio@reusdirecte.com), Costa Magazine (agencia@mediatica.net), El Ressó (info@pedrasecamont-roig.com), El Traginer (traginer@pucom.biz), Miquel Beatet (mabeatet@hotmail.com), Diari de Tarragona – Adriana Escoda (aescoda@diaridetarragona.com), Diari de Tarragona – Costa (costa@diaridetarragona.com), Diari de Tarragona – Javier Díaz (jdiaz@diaridetarragona.com), Diari de Tarragona – Mònica Just (mjust@diaridetarragona.com), Diari de Tarragona – Oficina Reus (reus@diaridetarragona.com), El Punt – Azahara Palomares (apalomares@elpuntavui.cat), El Punt – Oficina territorial (tarragona@elpuntavui.cat), Guia de Reus (guia@bonaimatge.es), Més Tarragona – Especials (Laura Gómez) (especials@mestarragona.com), Més Tarragona – Redacció (redaccio@mestarragona.com), Més Tarragona – Sílvia jimenez (jimenez@mestarragona.com), RAC 1 + La Vanguardia (Esteve Giralt) (estevegiralt@gmail.com), Cadena Ser – Reus (reus@cadenaser.com), Catalunya Ràdio – Tarragona (Ricard Boigues) (informatiustarragona@catradio.cat), COM ràdio – Montse Huguet (mhuguet@comradio.com), COPE – Tarragona (tarragona@cadenacope.net), ONDA CERO – Informatius (informatius@ondacero.es), RÀDIO HOSPITALET I VANDELLÒS (radio@vandellos-hospitalet.cat), TARRAGONA RÀDIO (redaccio@tarragonaradio.cat)

Comparteix aquest article