Idees i pautes per millorar el negoci a la setena Jornada Tècnica de Desenvolupament Econòmic

Idees i pautes per millorar el negoci a la setena Jornada Tècnica de Desenvolupament Econòmic

  • 7a Jornada Tècnica Desenvolupament LocalLa Jornada es celebrarà el 20 de maig a la Casa de Cultura Agustí Sardà de Mont-roig del Camp
  • La participació és gratuïta però cal inscriure’s abans del 19 de maig a promocio@mont-roig.cat

La Jornada Tècnica de Desenvolupament Econòmic 2016 aportarà idees i pautes als empresaris i comerciants per tal que puguin millorar les seves possibilitats i els seus negocis. Amb aquesta finalitat la regidoria d’Impuls Econòmic de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp organitza la setena edició d’aquest certamen que tindrà lloc el proper divendres 20 de maig a la Casa de Cultura Agustí Sardà.

La Jornada Tècnica de Desenvolupament Econòmic és una trobada anual d’empresaris i entitats de diferents sectors econòmics del municipi i del territori que té per objectiu esdevenir un marc d’intercanvi d’idees i experiències, mitjançant el coneixement, la participació i la interacció dels diferents agents implicats.

En aquesta edició es comptarà amb la presència de la conferenciant internacional i creadora de l’empresa de consultoria Energivity Consulting, Mònica Mendoza, que parlarà de tècniques de venda i com augmentar-les. Seguidament Juanjo S. Villalobos, fundador i gerent  de Gettingcontacts tractarà la motivació i donarà respostes a les persones empresàries davant la incertesa professional. Parlarà també d’accions de dinamització comercial conjunta. Finalment, l’expert en comunicació, publicitat i màrqueting, Joan Garcia donarà a conèixer als participants quins passos cal seguir per iniciar-se en la digitalització i les xarxes socials. Una conferència que exemplificarà amb casos d’èxit.

La benvinguda de la Jornada anirà a càrrec de la regidoria d’Impuls Econòmic, Yolanda Pérez Díaz, i la cloenda de l’alcalde de Mont-roig del Camp, Fran Morancho López.

La participació a la Jornada és gratuïta però és necessari inscriure’s abans del 19 de maig a promoció@mont-roig.cat o bé trucant al telèfon 977837005. Les places són limitades.

Consulta el programa d’actes.

Cartell Jornada Tècnica Desenvolupament Local 2016

Cartell Jornada Tècnica Desenvolupament Econòmic

Flyer Jornada Tècnica Desenvolupament Econòmic

Comparteix aquest article