La Central Nuclear d’Ascó obre un procés de selecció de personal

La Central Nuclear d’Ascó obre un procés de selecció de personal

  • L’Ajuntament de Mont-roig del Camp recepcionarà els currículums de les persones empadronades al municipi que vulguin participar a l’oferta
  • Els interessats poden inscriure’s a les OMACS i al Club de Feina fins el 25 de setembre

Central Nuclear d'AscóL’Associació Nuclear Ascó-Vandellòs II ha obert un procés de selecció de personal per la propera recàrrega de la unitat I de la Central Nuclear d’Ascó, programada pel mes de novembre.

Des de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp i d’acord amb el Projecte de Suport a la Contractació Local, posat en funcionament l’any 2014, es recepcionaran els currículums de les persones empadronades al municipi que vulguin participar en aquesta oferta de treball.

Les persones interessades poden inscriure’s fins el divendres dia 25 de setembre a través de les Oficines Municipals d’Atenció al Ciutadà (de dilluns a divendres, de 9 a 14 h) i del Club de Feina (a Miami Platja, dimarts de 10 a 12.30h i a Mont-roig, dimecres de 10 a 12.30 h).

Per apuntar-se els interessats hauran de portar el currículum vitae i omplir un formulari que se’ls facilitarà a les OMACS i al Club de Feina.

L’Ajuntament farà arribar els currículums a l’ANAV per tal que siguin inclosos a la borsa de treball d’aquest procés. 

Imatge portada

central_nuclear_asco.jpg

Comparteix aquest article