L’Ajuntament continua oferint ajudes per impulsar l’emprenedoria i la contractació de treballadors aturats

L’Ajuntament continua oferint ajudes per impulsar l’emprenedoria i la contractació de treballadors aturats

L’objectiu és incentivar l’ocupació

La resolució de les sol·licituds, que es poden presentar fins al 30 de novembre, s’efectuarà per ordre d’entrada al Registre, fins a esgotar el crèdit

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp, a través de l’àrea d’Impuls Econòmic ofereix per quart any consecutiu un programa per a la concessió d’ajudes a empresaris i emprenedors del municipi. La convocatòria contempla dues línies de subvencions.

D’una banda, ajudes per a nous emprenedors, ja siguin autònoms, empreses (microempreses: fins a 9 assalariats) i establiments comercials que iniciïn una activitat empresarial amb domicili social i centre de treball al municipi i que realitzin una inversió per la seva posada en funcionament.

De l’altra, s’ofereixen ajudes per incentivar la creació de llocs de treball al municipi mitjançant la contractació de treballadors aturats. Aquesta subvenció es dirigeix al col·lectiu empresarial local per tal que incrementin el nombre de treballadors de la seva plantilla amb residència al municipi, mitjançant la Borsa de Treball Municipal.

Sol·licituds fins al 30 de novembre

El termini per presentar les sol·licituds per a la concessió d’aquestes subvencions finalitza el pròxim dijous 30 de novembre. Les empreses interessades han de presentar la documentació requerida a les bases, al Registre General de l’Ajuntament. La resolució s’efectuarà per ordre d’entrada al Registre fins a esgotar el crèdit.

Per a més informació es pot contactar amb l’àrea d’Impuls Econòmic, a través del telèfon 977 17 25 27 o bé mitjançant el correu electrònic promocio@mont-roig.com.

Comparteix aquest article