L’Ajuntament de Mont-roig del Camp col·labora en un projecte comarcal per promoure l’ocupació de les persones aturades de llarga durada

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp col·labora en un projecte comarcal per promoure l’ocupació de les persones aturades de llarga durada

  • Sessió informativa el 15 de juny, a les 10.30h a l’Espai

    S’oferirà una sessió informativa el dijous 15 de juny, a les 10.30 h, al centre l’ESPAI de Miami Platja

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp col·labora amb els principals serveis locals d’ocupació públics de la comarca per posar en funcionament el Programa Integral d’ocupació Baix Camp 2017. L’objectiu és promoure l’ocupació de les persones en situació d’atur de llarga durada, majors de 30 anys i de la comarca del Baix Camp.

Aquest és un projecte conjunt entre l’IMFE Mas Carandell (que el coordina), l’Ajuntament de Cambrils, el Consell Comarcal del Baix Camp i Idetsa de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant; que compta amb la col·laboració dels ajuntaments de Mont-roig del Camp, la Selva del Camp i Riudoms.

El programa, que pretén atendre 100 persones, majors de 30 anys i en atur de llarga durada, s’allargarà fins el mes de desembre. Les persones inscrites participaran en diferents accions d’orientació laboral, individuals i en grup, visites a empreses per conèixer la realitat del mercat de treball, formació professional i d’inserció laboral. S’oferirà la possibilitat de fer formació professionalitzadora de l’àmbit de la logística (200 hores), que permetrà obtenir alguns carnets de gestió de magatzem, o bé, d’ajudant de cuina i restauració amb producte local i de temporada (250 hores), que també facilitarà l’obtenció d’acreditacions o carnets professionals.

El Programa integral d’ocupació Baix Camp 2017 està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social, en el marc de Programes Integrals, regulats per l’Ordre TSF/318/2016.

Sessió informativa

Les persones interessades en participar al programa podran assistir a la sessió informativa que s’oferirà el proper dijous 15 de juny, a les 10.30h al centre l’Espai de Miami Platja.

D’altra banda, la inscripció està oberta fins al  28 de juny. Per participar-hi cal estar en situació d’atur i inscrit/a com a demandant d’ocupació com a mínim 12 mesos durant els 18 mesos anteriors a la data d’inici de l’atenció.

La inscripció es pot realitzar al Consell Comarcal del Baix Camp, a l’Ajuntament de Cambrils, a Idetsa i al Mas Carandell.

Comparteix aquest article