L’Ajuntament se suma aquest dissabte a la iniciativa l’Hora del Planeta, contra l’escalfament global

L’Ajuntament se suma aquest dissabte a la iniciativa l’Hora del Planeta, contra l’escalfament global

  • De la mateixa manera que en edicions anteriors, aquest dissabte 30 de març apagarà la il·luminació durant una hora d’alguns dels edificis i punts singulars del municipi en el marc d’aquesta campanya mundial de sensibilització ambiental

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp s’ha tornat a adherir aquest 2019 a la iniciativa mundial de  l’Hora del Planeta i apagarà dissabte 30 de març, de 20.30 a 21.30 h la il·luminació de diversos punts singulars del municipi. Es tracta de l’Església de Sant Miquel Arcàngel, el campanar de l’Església Vella, l’Ermita de la Mare de Déu de la Roca, el Torreó de Miami Platja i les lletres de la rotonda de la urbanització Costa Zèfir.

L’Hora del Planeta, promoguda pel Fondo Mundial per a la Naturalesa (WWF), va néixer fa més d’una dècada a Sydney com a gest simbòlic per cridar l’atenció sobre el problema del canvi climàtic i avui ja suma a milions de persones a tot el món.

L’any passat hi van participar milers de ciutats de 188 països del món que van apagar més de 12.000 monuments i edificis icònics.

Des de WWF, recalquen que l’Hora del Planeta és molt més que una apagada d’un dia, és un símbol que vol expandir el seu missatge tot l’any. A més, animen a tota la ciutadania a sumar-se a altres reptes que contribueixen a conservar el medi ambient: #RetoDíaSinPlástico, #RetoDíaSinCarne, #RetoDíaSinEmisiones. Més informació: https://www.horadelplaneta.es/retos/

Comparteix aquest article