L’artista local Nacho elabora un mural a la plaça Jaén de Miami Platja

L’artista local Nacho elabora un mural a la plaça Jaén de Miami Platja

Mural artista local Nacho

Mural artista local Nacho

El municipi es suma a l’art urbà i encoratja als joves creadors a mostrar el seu talent

La plaça Jaén de Miami Platja llueix des de fa unes setmanes un mural del veí Ignacio López. Conegut per tots com a Nacho, el jove talent ha creat un retrat del cantant de rap Juan Solo, ex component del grup Sólo los Solo.  La tria no és casualitat, doncs un dels reptes que es va plantejar el Nacho a l’hora d’escollir la temàtica era que el mural pogués agradar als nois i noies que habitualment freqüenten aquest emplaçament.

El Nacho va posar-se en contacte amb l’Ajuntament per tal de fer la proposta i oferir-se de forma gratuïta per a realitzar el treball. En total han estat més de 3 mesos en què el jove ha anat perfilant el mural, no exempt d’entrebancs. El resultat final permet que tots els veïns i veïnes puguin admirar el talent d’aquest jove que s’estrena en el format retrat i per qui la pintura s’ha convertit en un dels seus principals hobbys.

L’alcalde de Mont-roig del Camp, Fran Morancho, s’ha mostrat satisfet pel treball i esforç del jove i sobretot per la empremta que deix al municipi.  En aquest sentit ha expressat el desig que altres joves o artistes locals que tinguin propostes similars puguin seguir el mateix camí. Per això s’ha mostrat obert a la col·laboració a l’hora de facilitar als joves creadors espais on mostrar el seu talent.

Comparteix aquest article