Oberta la convocatòria d’ajudes per impulsar l’emprenedoria i la contractació de treballadors aturats

Oberta la convocatòria d’ajudes per impulsar l’emprenedoria i la contractació de treballadors aturats

L’objectiu és fomentar l’ocupació al municipi

Les sol·licituds s’han de presentar al Registre General de l’Ajuntament. El termini per presentar-les finalitza el 30 de novembre

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp, a través de l’Àrea d’Impuls Econòmic, ofereix per quart any consecutiu un programa per a la concessió d’ajudes a empresaris i emprenedors del municipi.

Concretament, la subvenció per als nous emprenedors va dirigida a autònoms, empreses (microempreses: fins a 9 assalariats) i establiments comercials que iniciïn una activitat empresarial amb domicili social i centre de treball al municipi i que realitzin una inversió per la seva posada en funcionament.

L’altra ajuda té com a objectiu incentivar la creació de llocs de treball al municipi mitjançant la contractació de treballadors aturats. Aquesta subvenció es dirigeix al col·lectiu empresarial local per tal que incrementin el nombre de treballadors de la seva plantilla amb residència al municipi, mitjançant la Borsa de Treball Municipal.

Les persones i empreses interessades han de presentar la sol·licitud, juntament amb la documentació requerida a les bases, al Registre General de l’Ajuntament. La resolució de les sol·licituds s’efectuarà per ordre d’entrada al Registre fins a esgotar el crèdit. El termini de presentació de sol·licituds s’estableix fins al dia 30 de novembre de 2017.

Per més informació es pot contactar amb l’Àrea d’Impuls Econòmic, a través del telèfon 977 172527 o bé mitjançant el correu electrònic promocio@mont-roig.com.

Comparteix aquest article