Obertes les inscripcions per als cursos d’idiomes de català, anglès i francès

Obertes les inscripcions per als cursos d’idiomes de català, anglès i francès

Cartell inscripcions cursos idiomesLa regidoria d’Impuls Econòmic de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp posa en marxa per aquesta tardor diversos cursos d’idiomes que permetran als participants obtenir una titulació oficial. Les persones interessades en formar-se en aquest àmbit podran estudiar català, anglès i francès. En total s’oferiran 4 cursos pensats per tal que els estudiants puguin obtenir el nivell C de català, el nivell PET d’anglès, el nivell KET d’anglès i/o el nivell ICET de francès. Per accedir als cursos els alumnes hauran de passar una prova de nivell que determinarà si disposen dels coneixements previs necessaris per poder seguir amb facilitat els estudis.

Els cursos, que tindran una durada de 80 hores, es preveu que comencin el mes de setembre de 2016 i que finalitzin al febrer del 2017. Les classes es realitzaran a l’aula TIC del Centre Polivalent de Miami Platja.  El preu aproximat serà de 500 euros el curs complert. La realització dels cursos està subjecta el número d’alumnes pre-inscrits (mínim de 7 persones).

Les inscripcions, que ja estan obertes, es poden formalitzar fins al 15 de setembre de 2016, a la regidoria d’Impuls Econòmic de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp. (Tlf.: 977 837 005 – promocio@mont-roig.cat).

Comparteix aquest article