Sessions informatives per a empresaris sobre foment de l’ocupació juvenil

Sessions informatives per a empresaris sobre foment de l’ocupació juvenil

Cartell Sessió informativa per a empresaris

La Regidoria d’Impuls Econòmic de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp convida als empresaris del municipi a participar a les dues sessions informatives que s’organitzaran per tal de donar a conèixer els programes que desenvolupa el Servei d’Ocupació de Catalunya. Es tracta de programes destinats a fomentar l’ocupació del joves i que a la vegada presenten nombrosos beneficis per a les empreses.

Les sessions informatives tindran lloc el dijous 25 de febrer, a les 20 hores, a l’aula TIC del Centre Polivalent de Miami Platja i el dimarts 1 de març a les 20 hores a la Casa de Cultura Agustí Sardà de Mont-roig.

En aquestes reunions s’explicaran els programes del SOC “Joves per l’ocupació”, “Fem ocupació per joves” i “Programa Integral d’Ocupació Juvenil Baix Camp”, tots ells destinats als nois i noies que estan inscrits als programes integrals de Garantia Juvenil. Aquests programes de suport a la inserció laboral dels joves inclouen pràctiques d’empreses i ajudes econòmiques per a la contractació de personal, entre d’altres.

Comparteix aquest article