Un total de 23 projectes passen a la fase de votacions dels pressupostos participatius

Un total de 23 projectes passen a la fase de votacions dels pressupostos participatius

  • Les persones empadronades majors de 16 anys podran triar, del 6 al 17 de març a través de les OMAC i l’APP eAgora, els projectes que volen que s’executin amb 300.000 del pressupost municipal del 2023
  • Les propostes acceptades per la seva viabilitat tècnica i econòmica, d’entre les més de 190 presentades, estan relacionades amb la millora de les platges, la seguretat, la mobilitat o l’educació

La fase de votacions dels pressupostos participatius arrencarà el dia 6 de març amb un total de 23 projectes. Es tracta de les propostes presentades per la ciutadania i que han estat acceptades per part de la Comissió Tècnica de l’Ajuntament, tenint en compte la seva viabilitat tècnica i econòmica.

De fet, el passat 24 de febrer va finalitzar la fase de filtratge i valoració tècnica de les 193 propostes presentades. D’aquestes 24 han estat acceptades, dues d’elles agrupades en el mateix projecte, 50 han estat denegades per diferents criteris tècnics i 118 han estat denegades per repetició.

Les resolucions de totes les propostes presentades, es poden consultar en la següent pàgina web on es detallen tots els projectes presentats, la valoració econòmica i els informes de la comissió tècnica. També en el següent PDF  es pot veure el detall de les propostes i les argumentacions tècniques.

Les votacions del 6 al 17 de març

Els 23 projectes que passen a la fase de votacions són de temàtiques diverses, principalment vinculades amb la millora de l’accessibilitat a les platges, el turisme, l’esport, la seguretat ciutadana, la mobilitat i la millora d’alguns centres educatius, entre altres àmbits.

La fase de votacions s’inicia el pròxim dilluns 6 de març i finalitza el 17 de març de 2023. En aquesta fase, la ciutadania major de 16 anys que estigui empadronada al municipi, podrà decidir quins seran els projectes que volen que s’inverteixin els 300.000€ del pressupost municipal. Es podran escollir els projectes preferits fins a esgotar el pressupost disponible.

Les votacions es podran fer presencialment a través de les OMACs, o bé telemàticament a través de l’App eAgora.

Comparteix aquest article