La 134ena Fira de Mont-roig del Camp tindrà un espai gastronòmic

La 134ena Fira de Mont-roig del Camp tindrà un espai gastronòmic

134ena Fira de Mont-roig del CampL’esdeveniment comercial, que es celebrarà del 30 de juliol al 2 d’agost, es complementa amb un ampli programa d’activitats festives i culturals

La 134 edició de la Fira de Mont-roig del Camp, que es celebrarà del 30 de juliol al 2 d’agost, arriba amb novetats. Un espai gastronòmic oferirà diversos productes locals i la “Tapa de la Fira”. Per 12 euros es podran degustar les 6 tapes que oferiran els bars i restaurants participants (inclou 2 consumicions) i votar la millor. L’espai acollirà també una demostració de còctels i un taller de maridatge de vins i formatges. Aquesta és la novetat d’una fira centenària que ha sabut adaptar-se als nous temps i que continua esforçant-se per mantenir-se com una de les cites ineludibles del calendari comercial de la demarcació.

La inauguració de la Fira tindrà lloc el proper divendres 31 de juliol, a les 8 del vespre al Parc Maria Martori. L’espai acollirà a una setantena d’expositors d’alimentació, artesania, llar, productes i serveis, automoció i entitats locals. El recinte firal, que estarà obert divendres i dissabte de les 18h a les 22:30h i diumenge de 18h a 22h, inclou, a més l’espai actiu, l’espai infantil, un photocall i el nou espai gastronòmic. Els més petits també podran gaudir de passejos amb ponis, divendres i diumenge de 18h a 21h.

L’oferta comercial es complementa amb un ampli programa d’activitats juvenils, culturals i festives. El programa d’actes comença aquest mateix dilluns a les 9 del vespre amb la vetllada lírica organitzada per l’Associació de Jubilats i Pensionistes. La presentació de l’obra “Enyorada Sefarad” de la Coral Sant Miquel, la III Garrofang organitzada pel Centre Excursionista l’Areny, el XX Campionat del Pernil del Club Billar Mont-roig o la cercavila del gegants Pitot i Pitota a càrrec de la Colla Gegantera del Barri de Dalt són les propostes lúdiques organitzades per les entitats locals, que, un any més, s’han tornat a implicar plenament en la celebració de la Fira.

El programa inclou també una cercavila amb la Bandarra Street Band, inflables aquàtics, el concert jove amb Chisky y Chiskipaldis i la Banda del Coche Rojo, el concert i ball amb l’Orquestra Nova Saturno, un vermut electrònic amb Thirty Festivals, havaneres amb Olla Barrejada, la representació de l’obra teatral Pels Pèls i el castell de focs artificials.

Comprar a la Fira té premi

D’altra banda, totes aquelles persones que comprin en qualsevol dels estands del recinte firal i omplin la butlleta de participació entraran al sorteig de nombrosos premis com sopars o dinars per a dues persones a diversos restaurants del municipi, lots de productes, entrades pel musical Mar i Cel i entrades per l’Aquatònic.

També s’ha preparat un concurs de fotografia a Instagram. Els qui hi vulguin participar hauran de fer una fotografia relacionada amb els actes de la Fira, entre el 30 d’agost i el 2 de juliol i publicant-la a la xarxa social Instagram amb l’etiqueta #firamontroig2015. La instantània que obtingui més “m’agrada” guanyarà una excursió a cavall per a dues persones.

Durant els dies de la Fira hi haurà servei d’autobús gratuït entre Mont-roig i Miami Platja. A més també hi haurà un servei gratuït de trenet que enllaçarà el recinte firal del Parc Maria Martori amb la zona d’atraccions ubicada al costat del Poliesportiu municipal.

Imatge portada

cartell_fira_2015_ok.jpg

Comparteix aquest article