La Policia Local de Mont-roig del Camp recupera els objectes de dos robatoris valorats en 52.000 euros

La Policia Local de Mont-roig del Camp recupera els objectes de dos robatoris valorats en 52.000 euros

Dependències de la Policia Local El presumpte autor dels fets, de 19 anys i veí de Miami Platja, ha estat detingut per dos delictes de robatori amb força

La Policia Local de Mont-roig del Camp ha pogut recuperar els objectes robats en dos domicilis de Miami Platja, valorats en més de 52.000 euros, i detenir al presumpte autor dels fets.  

El relat dels fets comença el passat dimarts al vespre, quan una patrulla de la Policia Local va observar, a la cruïlla de l’avinguda Califòrnia amb carrer Amposta de Miami Platja una persona que portava un embalatge de televisor. Al retornar al lloc la persona havia fugit deixant l’embalatge darrere d’una tanca. Els agents van trobar un televisor de 60”, valorat segons factures en més de 1.200 euros i el van traslladar a les dependències policials. Els agents es va posar en contacte amb Mossos d’Esquadra per facilitar-los la descripció de la persona. El cos autonòmic va aconseguir interceptar-lo i portar-lo a les dependències policials de Miami Platja. Es llavors quan els agents locals li van decomissar altres objectes com joies, mòbils i rellotges, que el detingut no va poder justificar la seva pertinència.

Es va iniciar en aquest moment, per part de la Policia Local, una investigació per determinar l’origen dels objectes i es va poder corroborar que aquests havien estat robats. Les gestions realitzades van permetre localitzar al propietari de la televisió que va confirmar la sostracció i va emetre denúncia, així com als propietaris de les joies i rellotges que també van confirmar els efectes sostrets. En els dos casos els afectats han pogut recuperar els objectes, valorats en més de 52.000 euros.

Confirmats els fets, la Policia Local ha procedit a la detenció del presumpte autor, de 19 anys, nacionalitat espanyola i veí de Miami Platja, per dos delictes de robatori amb força i l’ha posat a disposició dels Mossos d’Esquadra.

Imatge portada

2015_03_11_policia_local_caserna_004.jpg

Comparteix aquest article