Mont-roig i Miami Platja amb la Marató de TV3

Mont-roig i Miami Platja amb la Marató de TV3

Marató 2015Desfilada de moda, bingo, bicicletades, zumba, futbol, xocolatades, fideuada i exhibicions de country, batucada, gimnàstica rítmica o sevillanes són algunes de les activitats populars que s’organitzen per tal de recaptar fons per la diabetis i la obesitat

Hi ha múltiples formes de contribuir amb la Marató de TV3. Una d’elles és participant als actes populars que s’organitzen arreu de Catalunya. Mont-roig i Miami Platja, un any més, no han volgut fallar a la cita i han preparat tot un seguit d’activitats per tal que tothom pugui fer la seva petita-gran aportació i ajudar a recaptar fons per la causa.

La Marató de TV3 d’aquest 2015 estarà dedicada a la diabetis i a l’obesitat. Dues malalties cròniques que necessiten de la investigació per poder trobar les causes que les provoquen i continuar avançant en el procés de curació de les persones afectades.

Els actes per recaptar fons al municipi arrenquen aquest diumenge 6 de desembre, amb la desfilada de moda organitzada per la Unió de Dones de Mont-roig. L’entitat també realitzarà un bingo i berenar solidari el proper 8 de desembre.

Diumenge dia 13 de desembre, s’organitzen dues bicicletades populars. A Mont-roig de la mà de l’Ampa del CEIP Mare de Déu de la Roca i l’Escola de ciclisme i a Miami Platja organitzada per l’Àrea d’Esports i amb la col·laboració de Megabici i l’Atletic Club de Miami.

El poliesportiu de Miami Platja serà un dels centres neuràlgics de la jornada del 13 de desembre. Durant tot el dia serà l’escenari d’exhibicions de country, gimnàstica rítmica, karate, sevillanes, batucada, karaoke, zumba i actuacions musicals com la faula del Lleó i el Ratolí, interpretada pels alumnes de l’escola Marcel·lí Esquius. Hi haurà també sorteig de cistelles de Nadal i una fideuada popular elaborada pel coro rociero “Arena del Mar”. La jornada compta amb la participació de múltiples entitats i està organitzada per Units per la Festa.

Tots els assistents tindran també la oportunitat de donar sang a la unitat mòbil que el Banc de Sang i Teixits instal·larà el mateix diumenge, de 10 a 14h, al costat del poliesportiu.

També diumenge dia 13, els Amics de la Poesia de Mont-roig oferiran un recital a la Casa de Cultura.

Tot i que el programa televisiu es celebra el 13 de desembre, les activitats per recaptar fons s’allarguen uns dies més. Així, el dijous 17 de desembre, al Centre l’Onada de Mont-roig, hi haurà una projecció del Lipdub dels nenes i nenes del Centre Drac Roig i una xocolatada popular.

L’últim dels actes previstos és una masterclass de zumba, el dissabte 19 de desembre. L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament col·labora amb aquesta iniciativa del Centre de Dia l’Onada.

Adjunt podeu trobar el programa d’activitats amb els horaris.

Comparteix aquest article