El Club de Feina amplia els dies i els horaris d’obertura

El Club de Feina amplia els dies i els horaris d’obertura

Els clubs de Feina es troben ubicats a les biblioteques municipals El nou horari entrarà en funcionament demà i permetrà donar un millor servei a les persones que realitzen una recerca activa de feina

El Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp ampliarà els dies i els horaris del Club de Feina. El nou horari entrarà en funcionament demà i permetrà oferir un millor servei a totes aquelles persones que estan buscant feina.

El nou horari del Club de Feina de Miami Platja serà de 9h a 14h els dimarts i els divendres. D’altra banda el Club de Feina de Mont-roig, obrirà de 9h a 14h els dimecres.

Amb aquesta modificació, el servei s’amplia de les dues hores i mitja a les cinc diàries. A  més, el Club de Feina de Miami obrirà un dia més a la setmana.

Cal recordar que el Club de Feina posa a l’abast dels usuaris interessats les eines i els recursos per facilitar la recerca activa de feina. En aquest sentit, des d’aquest espai s’orienta i s’aconsella sobre els diferents canals de recerca de feina. S’ajuda a realitzar i/o millorar el currículum i carta de presentació. S’explica com realitzar una entrevista de feina. S’informa sobre l’oferta formativa del municipi i de la zona i es posa a l’abast dels usuaris ordinadors, telèfon, escàner i impressores.

Els dos Clubs de Feina es troben ubicats a les biblioteques municipals. A Miami al carrer Sòria, 16-18 i a Mont-roig al carrer M. de Déu de la Roca, 5. 

Imatge portada

biblioteca_miami_platja.jpg

Comparteix aquest article