L’Ajuntament i la plataforma ciutadana sumen esforços per aconseguir l’obertura del Centre d’Atenció Primària de Miami Platja les 24 hores

L’Ajuntament i la plataforma ciutadana sumen esforços per aconseguir l’obertura del Centre d’Atenció Primària de Miami Platja les 24 hores

La Reunió CAP Miami Platja 24 hores Plataforma ciutadana CAP Miami 24 hores ja ha recollit més de 3.500 signatures

L’alcalde de Mont-roig del Camp, Fran Morancho, juntament amb el regidor i coordinador de l’Àrea de les Persones, Enrique López, s’han reunit aquest matí amb la plataforma ciutadana CAP Miami 24 hores.

La trobada tenia per objectiu posar en comú la problemàtica i coordinar-se per poder establir una estratègia conjunta a l’hora d’aconseguir que el municipi tingui el centre de salut de Miami Platja obert les 24 hores del dia.

L’Alcalde s’ha compromès a presentar una moció al proper ple de l’Ajuntament per tal que tots els grups municipals amb representació al consistori puguin posar-se al costat d’aquesta demanda ciutadana i donar suport a les reivindicacions.

D’altra banda, Morancho ha explicat que sol·licitarà reunions amb el Delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona i el Director dels Serveis Territorials de Salut a Tarragona per traslladar-los-hi les necessitats del municipi.

Per la seva banda la plataforma ciutadana CAP Miami 24 hores ha explicat que ja tenen recollides més de 3.500 signatures i que les properes setmanes tenen previst intensificar la campanya. També han assegurat que presentaran les signatures als Serveis Territorials de Salut i que demanaran una reunió amb el representant de la Generalitat en matèria de salut a la demarcació .

Recordem que el CAP de Miami Platja només obre les 24 hores durant el període d’estiu, aquest any entre el 27 de juny al 31 d’agost. Durant la resta de l’any obre de les 8 del matí a les 9 del vespre. Els usuaris que necessiten atenció mèdica fora d’aquest horari s’han de desplaçar a l’Hospital Lleuger de Cambrils o l’Hospital Sant Joan Reus.

Imatge portada

reunio_cap_24_hores.jpg

Comparteix aquest article