La Comissió de Seguiment del Pacte de Municipi celebra la primera sessió

La Comissió de Seguiment del Pacte de Municipi celebra la primera sessió

  • La trobada ha servit per analitzar l’estat d’execució de les 68 accions recollides al pla de mesures i encaminades a contribuir a la recuperació social i econòmica del municipi arran de la crisi provocada per la Covid19

Primera sessió de la Comissió de Seguiment del Pacte de Municipi

Els regidors i regidores de la Corporació han constituït, aquest dimecres al matí, la Comissió de Seguiment del Pacte de Municipi per a la reconstrucció social i econòmica, aprovat pel Ple de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp el passat 30 de juny. La creació d’aquest comitè és una de les 68 accions previstes en aquest pla indicatiu de mesures que el consistori s’ha compromès a emprendre arran de la crisi generada per la Covid19.

Aquesta Comissió, que es reunirà de forma bimensual, té encomanat l’estudi, deliberació i consulta dels diversos assumptes relacionats amb el pla i la seva execució, així com el control de la gestió dels diversos departaments implicats en l’execució de les mesures aprovades.

En aquesta primera sessió s’ha constatat que la major part de les 68 accions proposades s’estan desenvolupant i que algunes d’elles ja han finalitzat. Així per exemple, d’entre les que ja s’han executat destaca el reforç dels programes de menjador social i Banc d’aliments, el desenvolupament dels casals d’estiu, la moratòria en el pagament d’impostos i taxes, la bonificació de la taxa de residus per als establiments comercials tancats durant el confinament, a més de les campanyes per conscienciar a la població sobre les recomanacions sanitàries, entre d’altres.

La segona sessió de la comissió de seguiment tindrà lloc la primera setmana de novembre.

Us recordem que podeu consultar totes les accions previstes al Pacte de Municipi en aquest enllaç.

Comparteix aquest article