Les properes sessions d’expedició i renovació del carnet d’identitat permetran realitzar-se el DNI 3.0

Les properes sessions d’expedició i renovació del carnet d’identitat permetran realitzar-se el DNI 3.0

DNI 3.0La Policia Nacional es desplaçarà a Mont-roig els dies 21 i 23 de desembre i a Miami Platja els dies 20 i 22 de gener

L’oficina mòbil de la Direcció General de la Policia Nacional es desplaçarà a Mont-roig i a Miami Platja per tramitar l’expedició del DNI els propers mesos. Per primera vegada al municipi s’implantarà el nou DNI 3.0.

El DNI 3.0 és un document avançat que inclou mesures de seguretat que dificulten la usurpació d’identitat. També, gràcies a les seves característiques tècniques podrà ser utilitzat com a document de viatge electrònic i permetrà la comunicació amb smartphones.

Per tal de tramitar els nous documents d’identitat 3.0, la Policia Nacional s’instal·larà els dies 21 i 23 de desembre a la Casa de Cultura Agustí Sardà de Mont-roig de 10 a 12:30h i a la Biblioteca Joan Miró de Miami Platja els dies 20 i 22 de gener, també de 10 a 12:30h.

El servei contempla qualsevol tràmit del DNI, tant si es tracta de fer-se’l per primera vegada com si s’ha de renovar, ja sigui per pèrdua o extraviament, per sostracció o per canvi de dades o domicili.

Cal demanar cita prèvia a les OMACs

Recordem que per beneficiar-se d’aquest servei, cal demanar hora a les Oficines Municipals d’Atenció al Ciutadà (OMAC) de l’Ajuntament, tant a Mont-roig com a Miami Platja. Es pot demanar cita prèvia a través del web de l’Ajuntament, per telèfon o presencialment.

OMAC Mont-roig: crta. Colldejou, s/n, 977 83 70 05 
OMAC Miami Platja: carrer Sòria, 14-16, 977 17 04 40.

L’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres de 9h a 14h. Al demanar cita prèvia s’informarà de la documentació requerida per poder realitzar el tràmit

Imatge portada

dni_3.0.jpg

Comparteix aquest article