Joventut

Joventut vetlla per crear activitats i gestionar els recursos destinats als joves del municipiDes de l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp oferim serveis i activitats diverses adreçades als joves del municipi.

Xerrades, tallers, sortides, exposicions, jocs, orientació en els estudis, formació….tot i més, al teu abast!

 

La complexitat de l’estructura del nostre municipi requereix desenvolupar accions als dos principals nuclis de població. El Casal de Joves K1 a Mont-roig i el Casal de Joves K2 a Miami Platja, tot i ser diferents, treballen els mateixos aspectes i comparteixen els mateixos professionals, projectes i objectius. Els 12 quilòmetres de distància no són un impediment per dur a terme un projecte juvenil conjunt, que cohesioni i uneixi els joves d’ambdós nuclis de població, mitjançant unes línies de treball que tenen com a objectiu primordial la transversalitat, la complicitat i el treball en equip.

Els casals són la seu de moltes de les activitats que s’organitzen en el marc del programa K.dat. Múltiples propostes pensades perquè els joves es quedin al municipi i participin en tallers, jocs, xerrades o activitats formatives que els permetin enriquir-se personalment i divertir-se.

També organitzem el programa Tok’l 2, en conveni amb l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. En aquest cas del que es tracta és d’animar als joves a participar en activitats culturals, lúdiques, esportives i formatives realitzades principalment a fora dels municipis, com esquiades, esports d’aventura, saló del còmic, Aquopolis, etc.

Finalment, a més dels serveis bàsics dels casals i els programes Kda’t i Tok’l2, el Departament també acull un Punt d’Informació Juvenil. Es tracta d’un espai pensat per d’oferir serveis d’atenció, assessorament i orientació sobre tots aquells temes que més interessen a la gent jove: habitatge, formació acadèmica, formació no reglada, cultura, turisme, treball, mobilitat internacional, oci, salut, etc.


On ens trobaràs?

Departament de Joventut
joventut@mont-roig.com
638.223.641

Casal de Joves K1
c/ Aureli Escarré xamfrà amb c/Indústria
43.300 Mont-roig
977.83.88.32

Casal de Joves K2
c/ Granada, 48
43.892 Miami
977.17.09.89

 

Però també a les xarxes socials! Participa-hi!    Facebook Casal de Joves K1 & K2  Twitter Casal Jove K1 & K2

casal_01.jpg
casal_02.jpg
casal_04.jpg
casal_08.jpg
casal_10.jpg
casal_19.jpg
casal_20.jpg
casal_22.jpg
casal_24.jpg
casal_26.jpg
casal_29.jpg
casal_31.jpg
casal_21.jpg
casal_05.jpg
casal_06.jpg
casal_15.jpg