Comencen les inscripcions per als cursos gratuïts del Pla de Barris

Comencen les inscripcions per als cursos gratuïts del Pla de Barris

  • Les activitats formatives començaran a l’octubre i permetran adquirir coneixements de prevenció de riscos laborals, de community manager i d’e-commerce.

Cartell e-comerçLa regidoria del Pla de Barris posa en marxa 3 noves accions formatives per aquesta tardor. Es tracta dels cursos de community manager, e-commerce i prevenció de riscos laborals del sector de la construcció. Els cursos començaran a l’octubre però a partir de l’1 de setembre ja es podran fer les inscripcions a través de les Oficines Municipals d’Atenció al Ciutadà. Cal aportar el document d’identitat.

Els cursos, que són gratuïts, tenen una durada de 20 hores. En finalitzar-los s’obté un certificat d’aprofitament.

El primer en començar serà el curs de prevenció de riscos laborals del sector construcció. Amb aquest curs els alumnes podran proposar mesures de control i reducció dels riscos, realitzar una planificació de l’acció preventiva, vigilar el compliment del programa de control dels riscos inherents a l’empresa i saber promoure la prevenció de riscos laborals.

Dates: Del 17/10 al 07/11

Horari: Dilluns i dimecres 17.30h a 20.30h

El curs de community manager busca introduir a l’alumne a la realitat en què es mouen els responsables de les comunitats virtuals per empreses. Es proposa arribar a conèixer i aplicar, des de la perspectiva de l’empresa, coneixements sobre les xarxes socials (Facebook, Twitter, Linkedin, Blogs).

Dates: 18/10 al 10/11

Horari: Dimarts i dijous 17.30h a 20.30

Finalment el curs d’E-commerce (botiga online) tractarà la comercialització electrònica per tal de dominar els paràmetres de la venda per internet. També es valorarà la incidència que té el comerç electrònic per a l’economia global i el desenvolupament empresarial.

Dates: Del 14/11 al 28/11

Horari: Dilluns, dimecres i divendres de 17.30h a 20.30h

Cartell communityCartell e-comerçEls tres cursos es realitzaran a l’aula TIC del Centre Polivalent de Miami Platja.

 

 

 

 

 

 

 

Inscripcions obertes pels cursos d’idiomes. MÉS INFO. 

Comparteix aquest article