El Momi donarà consells per estalviar aigua

El Momi donarà consells per estalviar aigua

  • El Pla de Barris de La Florida, a través de les agents cíviques i amb la col·laboració de Nostraigua, ha posat en marxa diverses accions coincidint amb el Dia Mundial de l’Aigua

Portada del fulletó informatiu amb el Momi com a protagonista

Les agents cíviques del Pla de Barris de La Florida, amb la col·laboració de Nostraigua, han posat en marxa diverses accions en el marc del #DiaMundialAigua, que és avui 22 de març. L’objectiu és fer reflexionar, conscienciar i sensibilitzar sobre l’aigua, un element fràgil, vulnerable i molt necessari per a garantir la sostenibilitat del medi ambient, el benestar i la qualitat de vida de les persones.

Una de les principals accions és la creació d’un fulletó informatiu en què el Momi, la nova mascota infantil de Mont-roig i Miami Platja, dona diversos consells per estalviar aigua. Els fulletons es distribuiran al barri i als centres educatius del municipi, per tal de conscienciar sobretot als més petits.

Paral·lelament amb la distribució dels fulletons les agents cíviques explicaran, informaran i intentaran conscienciar a la ciutadania del barri i distribuiran, dins l’àmbit, economitzadors d’aigua.

Comparteix aquest article