El Pla de Barris reunirà joves i professionals de diversos sectors per compartir experiències

El Pla de Barris reunirà joves i professionals de diversos sectors per compartir experiències

L’objectiu de les sessions és que els joves coneguin de primera mà diverses professions i els requisits formatius de cadascuna d’elles

El programa de joves del Pla de Barris de La Florida de Miami Platja engega aquesta setmana una nova iniciativa. Es tracta de les sessions Experiències de futur, ocupa’t, en què professionals de diversos sectors es reuniran amb els joves del barri per explicar en primera persona el seu dia a dia als seus llocs de treball.

L’objectiu és que els participants coneguin diverses professions i quins requisits formatius són necessaris per treballar en aquests àmbits.  Les branques professionals s’han escollit a partir d’una enquesta realitzada entre els joves del barri que han proposat aquelles feines que més els hi interessen.

D’acord amb les seves peticions, la primera de les sessions tindrà lloc aquest dimecres, 17 d’octubre a l’aula TIC del Centre polivalent de Miami Platja i està dedicada a la cuina i la rebosteria. Les altres sessions estaran relacionades amb els cossos de seguretat, la soldadura i la perruqueria i estètica i tindran lloc els propers mesos.

Comparteix aquest article