Els joves de La Florida queden tercers al II Torneig de Futbol Sala organitzat al barri

Els joves de La Florida queden tercers al II Torneig de Futbol Sala organitzat al barri

  • Han estat tot l’estiu preparant-se i organitzant l’esdeveniment que ha comptat amb la participació d’altres equips de la demarcació

La regidora del Pla de Barris Francis Ortiz i la regidora de Joventut Cristina Llorens amb l’equip de joves Miami La Florida, tercers del torneig

La regidoria de Pla de Barris de l’Ajuntament de Mont-roig, juntament amb la regidoria de Joventut i la d’Esports, van organitzar el dissabte dia 7 de setembre al Poliesportiu de Miami Platja, el II Torneig de Futbol Sala Juvenil Masculí La Florida. A l’esdeveniment esportiu hi van participar un total de 6 equips de la província, el Cambrils Mediterrani A, el Cambrils Mediterrani B, el Cambrils Laguna, el Móra la Nova, el Nàstic de Tarragona i el Miami La Florida.

L’equip de Miami Platja va estar format per un total de 10 jugadors que s’han entrenat durant tot l’estiu amb un entrenador voluntari. A més a més, els joves han buscat el patrocini dels comerços del municipi per fer la seva pròpia equipació. Aquesta acció està integrada en el programa de dinamització juvenil del Pla de Barris de la Florida.

El guanyador del torneig va ser el Móra la Nova, en segona posició va queda el Cambrils Laguna i en tercera posició el Miami La Florida. En acabar, tots els participants van poder gaudir d’un pica pica. El Miami FC va col·laborar amb l’activitat oferint el servei de bar.

Comparteix aquest article