Posa a la venda tot allò que ja no utilitzes al 1er mercat “Trastos fora”

Posa a la venda tot allò que ja no utilitzes al 1er mercat “Trastos fora”

  • L’activitat tindrà lloc el dissabte 18 de juny, de 15:30h a 21:30h, al c./ Valls amb c./ Pintor Fortuny de Miami Platja
  • Es tracta d’un mercat d’objectes usats o fets amb material reciclat amb participació gratuïta i oberta a tothom

Cartell Mercat TrastosLa regidoria de Neteja Viària de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, en el marc de la campanya de foment del reciclatge, reducció de residus i reutilització, organitza el primer mercat “Trastos fora”. L’activitat comercial tindrà lloc el dissabte 18 de juny, de 15:30h a 21:30h, al carrer Valls cruïlla carrer Pintor Fortuny de Miami Platja.

Es tracta d’un mercat d’objectes usats o fets amb material reciclat a través del qual tothom que s’hagi inscrit podrà posar a la venda aquells objectes que ja no utilitza i que li agradaria que  algú altre els hi pugui donar una segona utilitat.

La participació, que és gratuïta i oberta a tothom, es pot fer de manera individual o en representació d’una entitat o associació. És important però inscriure’s a les Oficines Municipals d’Atenció al Ciutadà, trucant al 977-837005 o bé enviant un correu electrònic a amherrero@mont-roig.com indicant les dades personals i un telèfon de contacte.

Comparteix aquest article